24.8 C
Athens
22.4 C
Thessaloniki
Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Αυτός είναι ο Ρομά που έστειλε στην εντατική το παιδί της συντρόφου του (εικόνα)


    Μετά από αρκετές μέρες αναζήτησης η ΕΛ. ΑΣ. συνέλαβε τον 24χρονο Ρομά που ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονο γιο της συντρόφου του στα Μέγαρα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο στα Μέγαρα.

    Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 24χρονου πατριό του έχουν αποδοθεί μεταξύ άλλων οι κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.


    Αυτός είναι ο 24χρονος Ρομά

    419454923 320434224315932 3441784175111755496 n

    Το χρονικό της υπόθεσης

    Υπενθυμίζεται ότι ο 4χρονος, που βρισκόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», έχει αποσωληνωθεί.


    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ανήλικος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Στα μέσα του 2023, το παιδί διακομίστηκε με θλαστικά τραύματα και άλλα χτυπήματα, ενώ η μητέρα του παιδιού είχε κατάγματα. Τότε, για άγνωστο λόγο, δεν είχε κληθεί η αστυνομία.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πριν από περίπου δύο μήνες ο 4χρονος είχε διακομιστεί και πάλι στο Νοσοκομείο Παίδων, καθώς έφερε εγκαύματα. Η κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου ενημέρωσε την εισαγγελέα για το περιστατικό. Η εισαγγελία απευθύνθηκε στην αστυνομία και ζήτησε τα στοιχεία διεύθυνσης του παιδιού και της μητέρας. Ωστόσο δεν ζητήθηκε, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, να διενεργηθεί προανάκριση.

    Σε καμία καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είχε αναφερθεί αιτία ούτε για τα εγκαύματα, ούτε για τα χτυπήματα που έφερε το παιδί, γιατί η μητέρα φοβόταν να μιλήσει, κάτι το οποίο δεν συνέβη αυτή τη φορά.

     



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ