26.6 C
Athens
26.8 C
Thessaloniki
Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Πάτρα: «Ο πατέρας των τριών κοριτσιών βεβηλώνει τους τάφους τους» – Τι συμβαίνει με τις φωτογραφίες των παιδιών μετά τις καταγγελίες Κούγια


    «Ο πατέρας των τριών κοριτσιών βεβηλώνει τους τάφους τους», ισχυρίστηκε ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις του έξω από τα δικαστήρια, τη Δευτέρα (9/1), μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του δικαστηρίου. Σήμερα, η κάμερα της εκπομπής «Tlive» του Alpha παραβρέθηκε στους τάφους των παιδιών, όπου όμως όλα δείχνουν να είναι στη θέση τους, καθώς και οι φωτογραφίες και τα διάφορα αντικείμενα που βρίσκονται εκεί.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου φέρεται να θέλησε να προσθέσει μία ακόμα φωτογραφία στον τάφο της Τζωρτζίνας, όμως ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, την ξήλωσε, κάτι που σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, το παραδέχτηκε και ο ίδιος. Πάντως, σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha, στο μάρμαρο όπου γράφονται και τα τρία ονόματα των κοριτσιών, δίπλα από το όνομα της Τζωρτζίνας υπάρχει ένα σημάδι από κόλλα που καταδεικνύει ότι κάποτε, άγνωστο όμως πότε, υπήρξε κάποια φωτογραφία που αφαιρέθηκε.

    Όπως ισχυρίζεται η οικογένεια Πισπιρίγκου, η φροντίδα των τάφων γίνεται από τα μέλη της, ενώ, όπως κατέγραψε και η κάμερα, φωτογραφίες, παιχνίδια και άλλα αντικείμενα βρίσκονται κανονικά στις θέσεις τους, ενώ τα μνήματα είναι καθαρά και προσεγμένα.




    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ