13.4 C
Athens
14.6 C
Thessaloniki
Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2025
More

    Νέα απάτη στην Κρήτη: Ανυποψίαστος Ηρακλειώτης έδωσε προκαταβολή για να αγοράσει αυτοκίνητο που δεν πήρε ποτέ!

    Ένας ανυποψίαστος άνδρας από το Ηράκλειο Κρήτης θεώρησε πως βρήκε την ευκαιρία που αναζητούσε σε ιστοσελίδα με αγγελίες μεταχειρισμένων οχημάτων. Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας του, με τον υποτιθέμενο ιδιοκτήτη, για την αγορά του οχήματος που ενδιαφέρθηκε, πείστηκε να καταβάλλει σε τραπεζικό λογαριασμό τα χρήματα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti, επιτήδειος ή επιτήδειοι, κατάφεραν να αποσπάσουν από τον 48χρονο Ηρακλειώτη, 500 ευρώ, ωστόσο ο ίδιος αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ενώ του ζητήθηκε και το ποσό των 700 ευρώ, δεν τα κατέβαλλε. Ο 48χρονος κατέληξε στην αστυνομία, όπου και έκανε καταγγελία.

    Σημειώνεται ότι πρόκειται για έναν από τους πιο συνηθισμένους τρόπους αναζήτησης και αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι μέσω των εξειδικευμένων ιστοσελίδων, ενώ αρκετοί είναι και απατεώνες στον χώρο της αγοράς μεταχειρισμένου προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτή την μέθοδο αγοράς για να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ