18.5 C
Athens
17 C
Thessaloniki
Παρασκευή 3 Μαΐου 2024
More

    Κακοκαιρία «Barbara»: Απαγόρευση κυκλοφορίας για τα βαρέα οχήματα στην Αθηνών-Λαμίας, από Καλυφτάκη έως τα όρια του νομού Αττικής


    Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών στην Αθηνών – Λαμίας τέθηκε σε ισχύ από τις 5:09 το πρωί, λόγω της κακοκαιρίας «Barbara».

    Σύμφωνα με ενημέρωση της Νέας Οδού, τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων δε θα περνούν από την Αθηνών – Λαμίας από τη γέφυρα Καλυφτάκη και μετά, και στα δύο ρεύματα, μέχρι νεωτέρας. Τα υπόλοιπα οχήματα πρέπει να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες.


    Η Νέα Οδός για την απαγόρευση

    «Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι, σύμφωνα με Απόφαση της Τροχαίας, από σήμερα 8/2 στις 05:09 και μέχρι νεωτέρας, θα ισχύσει διακοπή κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, από τον Α/Κ Καλυφτάκη έως και τα όρια του Ν. Αττικής (57,3ο χλμ.) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

    Τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού δικτύου. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων.

    Συνιστούμε στους οδηγούς:


    Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας.

    Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900.

    Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075»


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ