16.6 C
Athens
15.7 C
Thessaloniki
Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
More

    Συναγερμός στην Εύβοια: Φωτιά ξέσπασε σε εργοστάσιο στη Δροσιά Χαλκίδας – Αναφορές για εκρήξεις

    Συναγερμός σήμανε στις Πυροσβεστικές Δυνάμεις της Χαλκίδας μετά από φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου (4/3) σε εργοστάσιο.

    Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, καθώς επιχειρεί να σβήσει τη φωτιά στο εργοστάσιο, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.


    Όπως αναφέρει το «eviathema.gr», οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά, που εκδηλώθηκε στο εργοστάσιο, και έσπευσαν στο σημείο της πυρκαγιάς μέσα σε λίγα λεπτά.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, ενώ ακόμη δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια, που την προκάλεσαν.

    Η φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μαρτίου σε εργοστάσιο στην Δροσιά Χαλκίδας. Λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο εργοστάσιο χρωμάτων «Πριόβολος» δίπλα από το νεκροταφείο στη Δροσιά Χαλκίδας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ενώ μάλιστα υπάρχουν αναφορές για εκρήξεις στο σημείο.

    Στο σημείο έσπευσαν 5 πυροσβεστικά οχήματα της ΠΥ Χαλκίδας καθώς και περιπολικά της Αστυνομίας καθώς και δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τα Οινόφυτα.

     



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ