20.2 C
Athens
23.1 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Τέμπη: Σοκαριστικές καταγγελίες – «Αποδεικνύεται ότι όλοι στον ΟΣΕ ήταν εγκληματίες»


    «Δεν χρειάζονται τροχονόμοι, δηλαδή σταθμάρχες, εφόσον οι μηχανοδηγοί ξέρουν το δρομολόγιο» είχε αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΣΕ Α.Ε. με τον πρώην σταθμάρχη του Βόλου, Γιώργο Αποστολέρη, να καταγγέλλει από τότε πως θα γινόταν μεγάλο δυστύχημα στα Τέμπη.

    Ο ίδιος αναφέρθηκε εκ νέου στις συνθήκες που υπάρχουν στους εργαζόμενους στον σιδηρόδρομο τα τελευταία χρόνια, κάνοντας λόγο για «κλωνοποιημένους σταθμάρχες» για ρεπό και άδειες που δεν υπάρχουν αλλά και παρεμβάσεις που γίνονται. Κατήγγειλε, χαρακτηριστικά μιλώντας στο MEGA, πως οι σιδηροδρομικές γραμμές του Πηλίου καλύφθηκαν ύστερα από απόφαση τοπικού άρχοντα.


    «Είναι αλήθεια ότι αυτή τη στιγμή το όλο σύστημα βρίσκεται σε τρικυμία εν κρανίω. Σε μία κατάσταση που κοιτάζει ποιος θα σωθεί από το βυθισμένο βαπόρι, η δικαιοσύνη θα βρει για τον καθένα την προσήκουσα ευθύνη που θα πρέπει να αποδώσει στο ακέραιο» σχολίασε για την κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή, μετά και από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

    Για να συμπληρώσει αναφερόμενος στον οργανισμός πως «Αποδεικνύεται ότι όλοι στον ΟΣΕ ήταν εγκληματίες. Ήταν μία βαριά καταγγελία για ένα δημόσιο οργανισμό. Μόνο μία λέξη υπάρχει: Όνειδος. Η ραχοκοκαλιά της ιεραρχίας είναι τόσο σάπια, που δεν μπορείτε να φανταστείτε». Σημείωσε επίσης πως ο συγκεκριμένος διευθύνων σύμβουλος είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που παραιτήθηκαν πρόσφατα.

    Παράλληλα, ο δικαστικός πραγματογνώμονας Αναστάσιος Δέδες συνομιλώντας στην ίδια εκπομπής σχολίασε πως ήταν θέμα χρόνου να συμβεί ατύχημα με τις συνθήκες που υπήρχαν, ενώ υποστήριξε ότι όλα αυτά ήταν γνωστά στην εταιρεία. «Μετά τη τραγωδία που έκλεισε τόσα σπίτια, κάνω σαν άνθρωπος και σαν τεχνικός μία έκκληση σε όλους τους πολιτικούς. Να μην κάνουν μικροκομματική πολιτική πάνω στα φέρετρα», υπογράμμισε ο Αναστάσιος Δέδες.


     


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ