24.4 C
Athens
25.7 C
Thessaloniki
Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024
More

    Μπόρις Κλέιμαν: Απολογείται σήμερα ο τερματοφύλακας για τον βιασμό ανήλικης στο Κολωνάκι – Τι θα υποστηρίξει


    Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα (13/4) ο τερματοφύλακας της ομάδας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης κοπέλας από το Βέλγιο σε μπαρ στο Κολωνάκι, αλλά και για κατοχή ναρκωτικών.

    Υπενθυμίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελίας και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα εξής αδικήματα:

    • Βιασμός
    • προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου
    • και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

    Όπως μεταδίδει το Open, ο ποδοσφαιριστής παραμένει κρατούμενος, δεν μιλάει με κανέναν και δεν έχει δεχθεί καμία επίσκεψη μέχρι στιγμής εκτός από τον δικηγόρο του.


    Ο Κλέιμαν θα επιμείνει στην αθωότητά του και θα επιχειρήσει να αντικρούσει τους ισχυρισμούς της 17χρονης ότι τη βίασε σε μπαρ στο Κολωνάκι.

    Η νεαρή κοπέλα έχει δώσει λεπτομερή κατάθεση για το πώς τη προσέγγισε ο γνωστός τερματοφύλακας και τη βίασε στο μπαρ.


    «Του αποδίδεται αδίκημα με γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση, όχι βιασμός»

    «Όπως έχει δηλωθεί και από τον κ. Παπαδόπουλο, σε πολύ λίγες ώρες θα κατατεθούν στον ανακριτή η απολογία του. Αρνείται πλήρως όλες τις κατηγορίες. Του αποδίδεται αδίκημα με γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση, όχι βιασμός. Δεν υπάρχει βία. Η κοπέλα σε λίγες μέρες θα γίνει 18 ετών αλλά ο τερματοφύλακας δεν γνώριζε. Κανένας δεν ήταν με κάποιον καθηγητή και κατανάλωναν αλκοόλ», είπε αρχικά.

    Στη συνέχεια, η κ. Θειακοδημήτρη είπε πως η πλευρά του τερματοφύλακα αμφισβητεί ακόμη και την κατάθεση της κοπέλας καθώς όπως λέει χαρακτηριστικά μπορεί να μην γνώριζε τι καταθέτει.

    «Την οπουδήποτε πράξη δεν θα την τελούσε αν η κοπέλα έλεγε όχι. Εδώ υπήρξε μία ιδιαίτερη συνθήκη κατά την οποία δόθηκε μία κατάθεση. Προϋπήρχε η σύλληψη των φίλων της ενώ η κατάθεση δόθηκε σε μία γλώσσα την οποία δεν ομιλεί. Ως εκ τούτου, εάν τα όσα έχει καταθέσει είναι αυτά που συνέβησαν ή αυτά που αντιλήφθηκε, είναι έργο της ανάκρισης στο οποίο φυσικά θα συνδράμουμε να αξιολογηθεί και πιστεύουμε θα αποδειχθεί πλήρως το τι συνέβη. Εμείς αμφισβητούμε και το εάν γνώριζε τι καταθέτει διότι το περιεχόμενο της κατάθεσης έχει δοθεί μέσα σε ειδικές συνθήκες και σε πέντε γραμμές».

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό

    «Συνελήφθη αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες της 11-4-2023 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για βιασμό και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

    Ειδικότερα ο ανωτέρω κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης αλλοδαπής εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

    Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους 1,5 γραμμαρίων. Επιπρόσθετα, συνελήφθη και 18χρονος αλλοδαπός, φιλικό πρόσωπο της παθούσας, για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι, ο οποίος λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

    Οι ανωτέρω εντοπίστηκαν εξωτερικά του καταστήματος και οδηγήθηκαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας μετά από επεισόδιο που έλαβε χώρα μεταξύ τους. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ