25.1 C
Athens
22.1 C
Thessaloniki
Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024
More

    Άγριος ξυλοδρμός ανήλικου στα Πατήσια: Σοκάρει η μητέρα του θύματος – «Τον χτυπούσαν στο κεφάλι χωρίς να σταματάνε»


    Σοκάρει η περιγραφή της μητέρας του 11χρονου μαθητή που δέχτηκε άγρια επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές από συμμαθητές του σε δημοτικό σχολείο στα Πατήσια.

    «Τον χτυπούσαν χωρίς να σταματάνε και το παιδί ήταν αιμόφυρτο», σημειώνει η ίδια.

    Παράλληλα, σύμφωνα με το Live News του Mega, το αγόρι θα αλλάξει σχολείο εάν αυτό κριθεί απαραίτητο, σύμφωνα με τους γονείς του.


    Μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» του Alpha, η μητέρα του 11χρονου ανέφερε: «Το περιστατικό έγινε την ώρα της διδακτικής ώρας. Αυτό είναι το απίστευτο. Έγινε την ώρα που ήταν μπροστά εκπαιδευτικοί. Τα παιδιά που τού επιτέθηκαν είναι μία τάξη μεγαλύτερα. Τον χτυπούσαν χωρίς να σταματάνε και το παιδί ήταν αιμόφυρτο. Το πιο σοκαριστικό είναι ότι τον χτυπούσαν στο κεφάλι».

    Η ίδια συνεχίζει: «Η αιτία είναι ασήμαντη, επειδή του έλεγαν να σηκωθεί από μία θέση που καθόταν στο προαύλιο και εκείνος είπε όχι. Δεν τους έκανε το χατίρι. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αντίστοιχο περιστατικό, αλλά είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τέτοια αγριότητα. Θέλω το παιδί μου να γίνει καλά αυτή τη στιγμή και όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε».


    Μάλιστα, όπως ανέφερε η μητέρα του μαθητή, παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν και σε άλλα παιδιά του σχολείου, κάτι που είναι σε γνώση του Σύλλογου Γονέων και Κηδεμόνων και των δασκάλων.

    Ο 11χρονος θα «δείξει» τους δράστες

    Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα έγινε γνωστό ότι περίπου 8 με 10 παιδιά φέρονται να επιτέθηκαν στο αγόρι, χτυπώντας το με μπουνιές και κλωτσιές με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Το παιδί δεν έχει κατονομάσει ακόμη τους μαθητές που τού επιτέθηκαν, ενώ, εφόσον προκύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία, θα ακολουθήσει η σύλληψη γονέων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του παιδιού ειδοποιήθηκε από το σχολείο, παρέλαβε το παιδί και μετέβη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταθέσει μήνυση. Ο 11χρονος όμως δεν αισθανόταν καλά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται, καθώς φέρει τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, ενώ αναμένεται να λάβει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες, καθώς η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.

    Όπως αναφέρει η μητέρα, δεν προηγήθηκε κάποιο άλλο επεισόδιο πριν την επίθεση. Το αγόρι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ακόμη δεν μπορεί να καταθέσει. Tην υπόθεση ερευνά το τμήμα ασφαλείας Πατησίων, ενώ αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να μιλήσουν στο ανήλικο θύμα, προκειμένου να εξακριβώσουν τι ακριβώς συνέβη.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ