28.1 C
Athens
22.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024
More

    Φρέντι Μπελέρης: Νέα «πυρά» κατά του Έντι Ράμα από πρώην υπουργό του – «Παράνομη η σύλληψή του, ένα φιάσκο!»


    Νέα «πυρά» κατά της κυβέρνησης του Έντι Ράμα στην Αλβανία για τη σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος παραμένει κρατούμενος στις φυλακές, εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της Αλβανίας, την περίοδο 2015-2017, Ιλί Μανιάνι.

    Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Μανιάνι, ο οποίος έχει και στο παρελθόν εκφράσει τη διαφωνία του με τη σύλληψη του νέου δημάρχου Χειμάρρας, κάνει λόγο για «φιάσκο» και «παρέμβαση στις ελεύθερες εκλογές».

    «Δεν είμαι δικηγόρος του Φρέντι Μπελέρη αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να επιμένω ότι η σύλληψή του ήταν και είναι παράνομη. Όλες οι καταθέσεις και τα βίντεο που επικαλείται η αστυνομία και ο εισαγγελέας ως “ισχυρές αποδείξεις” είναι φιάσκο. Από την πρώτη ημέρα που είχα διαβάσει το ένταλμα σύλληψης ήμουν σίγουρος ότι η σύλληψή του είναι παράνομη. Δεν υπάρχουν ενδείξεις του εγκλήματος για το οποίο κατηγορείται» γράφει αρχικά ο Μανιάνι και συνεχίζει:


    «Όποιος θέλει μπορεί να κάνει όση πολιτική θέλει αλλά τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα. Καταλαβαίνω αυτούς που επικρίνουν τον Φρέντι Μπελέρη. Αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω και δεν δέχομαι είναι η άρνηση ότι η σύλληψη είναι κατασκευασμένη και παράνομη. Πρόκειται για παραβίαση του Συντάγματος και των ατομικών δικαιωμάτων. Πρόκειται για έναν άσχημο παράδειγμα πολιτικής εκδίκησης, για μια καθαρή κυβερνητική παρέμβαση στις ελεύθερες εκλογές».




    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ