15.7 C
Athens
15.4 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Λάρισα: Στρατιωτικός ο δράστης της ληστείας σε φαρμακείο – «Μπούκαρε» με πιστόλι – παιχνίδι


    Εθισμένος στο τζόγο ήταν ο 41χρονος επιλοχίας που κατηγορείται από την Ασφάλεια Λάρισας για ληστεία που σημειώθηκε σε φαρμακείο της πόλης στον περασμένο Οκτώβριο.
    Ο χαμηλόβαθμος στρατιωτικός σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπηρετεί στην Ταξιαρχία της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας.
    Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας αξιοποιώντας οπτικό υλικό ταυτοποίησαν τον υπαξιωματικό ο οποίος ομολογήσει την πράξη του, επέστρεψε τα χρήματα που είχε αφαιρέσει, αλλά ήδη η δικογραφία έχει αποσταλεί στις δικαστικές αρχές.
    Ο 41χρονος όπως είπε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, προερχόμενα από εμπλοκή του στο τζόγο.
    Ο δράστης βραδινές ώρες της 29η Οκτωβρίου, είχε εισβάλλει στο φαρμακείο, όταν βεβαιώθηκε ότι η 31χρονη υπάλληλος ήταν μόνη της.
    Ο ληστής, φορώντας σκούφο, προστατευτική μάσκα και γάντια μιας χρήσης μπήκε στο φαρμακείο και απείλησε την υπάλληλο, δείχνοντάς της το όπλο που είχε μέσα από το μπουφάν του.
    Το θύμα φοβήθηκε του έδωσε 800 ευρώ που είχε στο ταμείο και ο δράστης έφυγε.
    Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του, αποδείχθηκε ότι το πιστόλι με το οποίο έκανε τη ληστεία ήταν το πλαστικό παιχνίδι του παιδιού του, ενώ κατασχέθηκε και το μπουφάν που φορούσε την ημέρα της ληστείας.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη σύζυγό του, έλεγε ότι έπεσε από τη σκάλα (βίντεο)
    Διασωληνώθηκε ο Γιώργος Τράγκας – Νοσηλεύεται για 6η μέρα στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» με κορονοϊό
    Εμβολιασμοί στα παιδιά 5-11 ετών: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για ραντεβού – Όλες οι πληροφορίες
    Δολοφονία στη Γλυφάδα: Στον εισαγγελέα ο 51χρονος που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ