15.7 C
Athens
15.4 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Νέα επιχείρηση της αστυνομίας σε υπό κατάληψη σχολείο στα Εξάρχεια


    Νέα αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στα Εξάρχεια. Συγκεκριμένα, οργανωμένη επιχείρηση πραγματοποιείται αυτήν την ώρα σε υπό κατάληψη κτίριο, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Οκταβίου Μερλιέ και Πρασσά, στην περιοχή των Εξαρχείων κοντά στο Κολωνάκι.
    Το κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη από το 2016, μένουν περίπου 100 αλλοδαποί, ανάμεσά τους πολλά παιδιά. Σημειώνεται, ότι στο κτίριο στεγαζόταν παλιά σχολείο.
    Στην επιχείρηση συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, ενώ παράλληλα γίνεται έλεγχος και για ναρκωτικά.
    «Όλοι όσοι βρίσκονται γύρω από την περιοχή είτε εμπλέκονται με εμπορία ναρκωτικών, είτε με εμπορία τσιγάρων», ισχυρίστηκε ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, κ. Μαυροειδάκος στο «Καλημέρα Ελλάδα» στον Ant1.
    Υπέρ της εκκένωσης των υπό κατάληψη κτιρίων από πρόσφυγες και μετανάστες τάχθηκε ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών, Βασίλης Ντούμας, μιλώντας στον Σκάι. Όπως είπε μάλιστα, οι πρόσφυγες είχαν γίνει «αντικείμενο μαυραγοριτών, σύγχρονων νταβατζήδων που τους εκμεταλλεύονταν».
    Υπενθυμίζεται ότι είναι η έβδομη επιχείρηση της αστυνομίας για εκκένωση υπό κατάληψη κτιρίων, και έχουν απομακρυνθεί πάνω από 250 πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονταν μέσα σε αυτά.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ