17.1 C
Athens
18.5 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση μελών του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Αττικής Οδού


    Αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, βίντεο ντοκουμέντο από την παρέμβαση τα ξημερώματα στα κτίρια της εταιρείας που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο της Αττικής Οδού.
    Στο βίντεο που έχει τραβηχτεί από κινητό φαίνονται τα μέλη του Ρουβίκωνα να σπάνε τζάμια και να καταστρέφουν με βαριοπούλες περιμετρικά του κτιρίου όπου στεγάζεται η Αττική Οδός.
    Θυμίζουμε πως καταδρομική επίθεση στα γραφεία της Αττικής Οδού πραγματοποιήθηκε από μέλη του Ρουβίκωνα στις 04:00 τα ξημερώματα στην έξοδο 4. Ομάδα περίπου 8 ατόμων προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στα γραφεία της εταιρείας και σε ένα σταθμευμένο όχημα.
    Οι οκτώ προσαγωγές μελών του «Ρουβίκωνα» μετατράπηκαν σε συλλήψεις για την επίθεση με βαριοπούλες, τα ξημερώματα, στο εποπτείο της Αττικής Οδού, στην έξοδο 4, στην περιοχή του Κορωπίου, όπου προκάλεσαν ζημιές, τόσο στα γραφεία, όσο και σε οχήματα της εταιρίας.
    Η ΕΛΑΣ αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, πριν από λίγο:
    «Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από την οδό Μεσογείων στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, προσήχθησαν οκτώ άτομα, τα οποία στη συνέχεια συνελήφθησαν, καθώς νωρίτερα είχαν προκαλέσει απρόκλητες φθορές σε εγκαταστάσεις και οχήματα της Αττικής Οδού στην περιοχή του Κορωπίου.
    Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».
    Σημειώνεται, ότι ο «Ρουβίκωνας» ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Επιθέσεις με γκαζάκια στα σπίτια του Βασίλη Ντούμα και του Δημήτρη Καμπουράκη (βίντεο)
    «Πόλεμος» οπαδών στη Θεσσαλονίκη – Νεκρός 19χρονος μετά από επίθεση με μαχαίρι
    Καταδρομική επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Αττικής Οδού (βίντεο)
    Συνεχίζεται σήμερα η απολογία Καλογρίτσα στον Άρειο Πάγο – Τελειώνει η έρευνα για τις τηλεοπτικές άδειες



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ