18.7 C
Athens
19.5 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Και οι Άγριες Μέλισσες χτυπήθηκαν από τον Κορονοϊό (βίντεο)


    Συνέντευξη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έδωσε η Ελένη Καρακάση και αποκάλυψε πως οι συντελεστές από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» έχουν χτυπηθεί από τον κορονοϊό.
    Η ηθοποιός δήλωσε πως συντελεστές της σειράς βρέθηκαν θετικοί και γι’ αυτό πριν από κάθε γύρισμα όλοι κάνουν rapid test προκειμένου να εξακριβώσουν πως είναι όλοι τους υγιείς.
    «Ναι, χτυπήθηκαν αρκετά οι Μέλισσες από τον κορονοϊό, όπως όλος ο κόσμος. Το πώς θα μεταδοθούν τα επεισόδια αυτή την εβδομάδα, δεν το ήξερα. Το διάβασα σε ένα σάιτ, αλλά η επιβεβαίωση έρχεται από εσάς. Είναι αρκετοί ηθοποιοί που κόλλησαν, αλλά τα γυρίσματα δεν έχουν σταματήσει. Αλλάζει συνέχεια το πρόγραμμα, αλλά δεν σταματήσαμε καθόλου. Αλλάζουν οι σκηνές, αλλάζει το πρόγραμμα συνέχεια.
    Κάνουμε συνέχεια ράπιντ τεστ και μοριακά. Από την πρώτη μέρα που γυρίσαμε στα γυρίσματα, μετά την πρώτη καραντίνα, γινόταν αυτό το πράγμα συνέχεια».
    Κάθε Δευτέρα και Τρίτη τα επεισόδια
    Παράλληλα, η Ελένη Καρακάση μίλησε στο Πρωινό, για τα εμπόδια και τις δυσκολίες στα γυρίσματα και τα θέατρα λόγω του κορονοϊού, για τον άντρα της που νόσησε και μοιράστηκε ένα αστείο περιστατικό που της συνέβη πάνω στην σκηνή. Να σημειωθεί πως στην εκπομπή ανακοινώθηκε πως οι «Άγριες Μέλισσες» θα προβάλλονται πλέον κάθε Δευτέρα και Τρίτη και όχι τέσσερις φορές την εβδομάδα όπως πριν τα Χριστούγεννα.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Εύβοια: 33χρονη έριξε οινόπνευμα σε 68χρονο και προσπάθησε να τον κάψει ζωντανό!
    Αποκλειστικό «L&O»: Μαρία Χαρτζανιώτη, αυτή είναι η υπόδικος αστυνομικός στην παρέα Τσίπρα στα Τρίκαλα (εικόνες)
    Μεσσηνία: 14χρονος Πακιστανός κατήγγειλε ότι τον βίασαν τρεις ομοεθνείς του – Έγιναν δύο συλλήψεις
    Σκρέκας: «Στα 42 ευρώ το μήνα η μέση ενίσχυση για τα νοικοκυριά και 54 στα ευάλωτα στους λογαριασμούς ρεύματος» (βίντεο)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ