18.1 C
Athens
18.8 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με… αγγαρεία για την ΑΕΚ, (1-1) με την Κηφισιά (βίντεο)


    Η ΑΕΚ έβγαλε την… υποχρέωση στο διαδικαστική ρεβάνς Κυπέλλου με την Κηφισιά και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, με την Ενωση να συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις. Σε συνδυασμό με το 4-0 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ «σφράγισε» και τυπικά την πρόκρισή της στα προημιτελικά.
    Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες του Γιαννίκη δεν μπόρεσαν να «καθαρίσουν» το ματς και παρότι οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 55′ με τον Λιβάι Γκαρσία, στη συνέχεια χαλάρωσαν και στο 73′ η Κηφισιά ισοφάρισε με τον Τετέι.
    Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ έψαξε το δεύτερο τέρμα, δίχως επιτυχία, με την άπειρη Κηφισιά να πανηγυρίζει ένα τιμητικό και ιστορικό αποτέλεσμα.
    Οι συνθέσεις
    Κηφισιά (Ν. Κούστας): Αντωνόπουλος, Σμπώκος, Τόλιος, Γκότοβος, Μκρτσιάν, Ντοριβάλ, Αγγελόπουλος (83’ Παυλάκης), Πρίτσας (66’ Οικονομίδης), Γιαννιτσάνης (58’ Καλλέργης), Καραγκούνης (58’ Σόουζα), Κρητικός (66’ Τετέϊ)
    ΑΕΚ (Α. Γιαννίκης): Τσιντώτας, Ρότα, Σβάρνας, Μήτογλου (58’ Λάτσι), Μοχαμάντι, Λε Ταλέκ, Μουστακόπουλος, Γέβτιτς (82’ Χατζισαφί), Γκαρσία, Τάνκοβιτς (66’ Τσούμπερ), Ανσαριφάρντ
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Επιτροπή Ειδικών: Συστήνουν αυτοπεριορισμό και σε εμβολιασμένους και διπλό τεστ σε περίπτωση επαφής με κρούσμα
    Συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας 40χρονος αλλοδαπός για συμμετοχή στον ISIS
    Πρώην συνεργάτης του Παναγιωτόπουλου: «Έχω την αίσθηση ότι ο Στάθης ζει το όνειρό του – Το είχε προγραμματισμένο» (βίντεο)
    Τι απαντά ο δήμος Αθηναίων για την χλιδάτη φιέστα – «Τσιμπημένη» κατά 40.000 ευρώ η διοργάνωση
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ