18.5 C
Athens
18.5 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Η μαρτυρία που αποκάλυψε τον ξυλοδαρμό – Εξαφανίστηκε ο άντρας της


    Σοκαρισμένη για ακόμη μία φορά η ελληνική κοινωνία από την 16η γυναικοκτονία που σημειώνεται μέσα στο 2021 στη χώρα μας. Θύμα μια 29χρονη γυναίκα από την Αλεξανδρούπολη, μητέρα τριών παιδιών.
    Η 29χρονη γυναίκα, που κατοικούσε στην περιοχή της Άβαντος, υπέκυψε στα βαριά τραύματά της που, όπως όλα δείχνουν, προκλήθηκαν ύστερα από ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της, επίσης νεαρής ηλικίας.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, η 29χρονη, μητέρα τριών παιδιών, Ελληνίδα μουσουλμάνα από την Αλεξανδρούπολη, μεταφέρθηκε την Κυριακή από τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη ήπατος και σπλήνας.
    Η 29χρονη επισκέφθηκε εσπευσμένα το τμήμα Επειγόντων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με τον σύζυγό της, λέγοντας ότι έπεσε από σκάλα σύμφωνα με το thrakinea.gr.
    Τότε οι γιατροί προχώρησαν άμεσα στην εισαγωγή της καθώς διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος. Τελικά η 29χρονη αφού υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία – ενώ παράλληλα διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό – κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης (9/12).
    Η μαρτυρία που αποκάλυψε το ψέμα
    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κοπέλα πριν την εισαγωγή της παρέμεινε στο σπίτι της για δύο ημέρες όπου συγγενείς της προσπαθούσαν να τη βοηθήσουν με τα τραύματά της, όμως ήταν πολύ άσχημη η κατάσταση της υγείας της και έτσι αναγκάστηκαν να καταφύγουν στο νοσοκομείο.
    Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο θάνατος της γυναίκας ίσως να συνέχιζε να θεωρείται αποτέλεσμα ατυχούς τραυματισμού, αν δεν είχε προηγηθεί, στις 8 Δεκεμβρίου, μαρτυρία συγγενούς στην αστυνομία, η οποία ζητούσε να διερευνηθεί η προέλευση των τραυμάτων.
    Εξαφανίστηκε ο δράστης
    Όπως μετέφερε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ, υπήρχαν ενδείξεις για εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι, ωστόσο δεν υπάρξει κάποια καταγγελία στο παρελθόν για βία. Ωστόσο το βράδυ της Πέμπτης, αμέσως μετά τη γνωτοποίηση του θανάτου της 29χρονης, ο σύζυγός της εξαφανίστηκε.
    Οριστικές απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου, αλλά και του τραυματισμού της 29χρονης γυναίκας που κατέληξε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.
    Σοκ με τη νέα γυναικοκτονία
    Δείτε το απόσπασμα του δελτίου μετά το 35ο λεπτό:
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη σύζυγό του, έλεγε ότι έπεσε από τη σκάλα (βίντεο)
    Διασωληνώθηκε ο Γιώργος Τράγκας – Νοσηλεύεται για 6η μέρα στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» με κορονοϊό
    Εμβολιασμοί στα παιδιά 5-11 ετών: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για ραντεβού – Όλες οι πληροφορίες
    Δολοφονία στη Γλυφάδα: Στον εισαγγελέα ο 51χρονος που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ