13.3 C
Athens
14.5 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Κακοποιός είχε εξαπατήσει 76 ηλικιωμένους – Αφαίρεσε 175.000 ευρώ

    Προσέγγιζε ηλικιωμένους έξω από τράπεζες και προσποιούνταν τον διευθυντή της τράπεζας ή τον φίλο συγγενικού τους προσώπου, κατάφερνε να τους αποσπά τους κωδικούς pin από τις κάρτες τους και άδειαζε τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Ο λόγος για έναν άνδρα ηλικίας 51 ετών που συνελήφθη από στελέχη της ασφάλειας Νέας Ιωνίας. Η δράση του απατεώνα που συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας, είχε ξεκινήσει το 2018.
    Συνεργοί του δύο ακόμη άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται. Θύματά του 76 ηλικιωμένοι τους οποίους έπειθε πως να του δίνουν τους αριθμούς pin της κάρτας τους, προκειμένου να τους δείχνει πως θα βγάζουν ευκολότερα χρήματα. Στη συνέχεια τους επέστρεφε κάρτα από άλλο θύμα και έφευγε σαν κύριος.
    Ο κακοποιός είχε καταφέρει με αυτό τον τρόπο να αποσπάσει 175.000 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά προχωρούσε στην αγορά προϊόντων και σε πολλές περιπτώσεις αγόραζε προπληρωμένες κάρτες και συμμετείχε σε τυχερά παιχνίδια.
    Στην κατοχή του, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13 κάρτες διαφόρων τραπεζών και χρήματα.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ