15 C
Athens
12.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Πορτοσάλτε: «Μπήκαν τσο@@@νια στο σπίτι μου και το διέρρηξαν»

    Στην αποκάλυψη ότι άγνωστοι μπήκαν σπίτι του για να το κλέψουν, προέβη στην εκπομπή στον ΣΚΑΙ, ο Άρης Πορτοσάλτε.
    Όπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος, οι δράστες μπήκαν όταν εκείνος και οι οικογένειά του έλειπαν από αυτό και το διαπίστωσαν όταν το βράδυ επέστρεψαν.
    «Ανήκω και εγώ σε εκείνη την οικογένεια ενός συναισθήματος που το έχετε νοιώσει πάρα πολλοί άνθρωποι σε αυτόν τον τόπο, στην κατηγορία των ανθρώπων που έχει μαγαριστεί το σπίτι τους. Αυτό το συναίσθημα που νιώθεις όταν έχουν μπει τσογλάνια μέσα στο σπίτι και στο έχουν διαρρήξει», είπε ξεκινώντας την εκπομπή.
    Συνεχίζοντας τόνισε: «Και αυτό το συναίσθημα το νοιώθω από χθες το βράδυ, όταν στην επιστροφή στο σπίτι δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε την κλειδαριά και αντιληφθήκαμε ότι έχουμε υποστεί διάρρηξη. Η αίσθηση ότι έχουν μπει στο υπνοδωμάτιό σου, έχουν ανοίξει τις ντουλάπες, έχουν πετάξει τα ρούχα σου, είναι φρικώδες. Θα το πάρουμε και αυτό. Δεν είμαι και πολύ καλά. Υπάρχουν και χειρότερα στην ζωή θα μου πείτε και έχετε δίκιο».
    Η Ασφάλεια Βριλησσίων διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ