18.1 C
Athens
18.8 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Στη «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ. ντουέτο ναρκεμπόρων – Ο αστυνομικός σκύλος «μύρισε» χασίς στο πορτμπαγκάζ!


    Χειροπέδες πέρασε η ΕΛ.ΑΣ. σε δύο άνδρες, έναν 26χρονο Έλληνα και έναν 43χρονο Αλβανό, γιατί φύλαγαν χασίς στη ρεζέρβα, στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου τους. Συγκεκριμένα, κατά την επιστροφή τους στον Βόλο από τη Θεσσαλονίκη οι συλληφθέντες έπεσαν σε μπλόκο του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου και του Τμήματος Τροχαίας Βόλου και σε έρευνα των αρχών, δεν γλίτωσαν από τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, που μύρισε και εντόπισε το χασίς που είχαν κρυμμένο στο όχημά τους.

    Η ποσότητα της κάνναβης που εντοπίστηκε ξεπερνούσε το 1 κιλό  και ήδη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος τους για προμήθεια, κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Κρατούνται και θα οδηγηθούν στον ανακριτή Βόλου σήμερα Τρίτη.


    Δεν γνώριζε ο ένας – Χρέος σε Ρομά υποστηρίζει πως είχε ο άλλος

    Κατά την απολογία τους, ο 43χρονος Αλβανός υποστήριξε πως δεν γνώριζε τίποτα για το πώς και το γιατί βρέθηκε η κάνναβη στο αυτοκίνητο . Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι πήγε στη Θεσσαλονίκη για τα χαρτιά του για τη διαμονή. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια διεκπεραίωσης της υπόθεσης έδωσε το αυτοκίνητό του στον 26χρονο για να κάνει βόλτα. Από κει και πέρα λέει ότι δεν γνωρίζει τίποτα.

    Από την άλλη, ο 26χρονος Έλληνας φαίνεται να παίρνει πάνω του την ευθύνη, λέγοντας πως χρωστούσε σε Ρομά στο Αλιβέρι και θα έκανε για αυτό το λόγο τη μεταφορά της ναρκωτικής ουσίας, χωρίς να τον αντιληφθεί ο συνεπιβάτης του στο αυτοκίνητο. . Για την προέλευση τέλος του χασίς λέει ότι συναντήθηκε στον Δενδροπόταμο με άλλο Ρομά που του έδωσε τα ναρκωτικά.

    Και οι δύο έχουν βεβαρυμένο παρελθόν, με τις Αρχές να τους έχουν συσχετίσει και στο παρελθόν με υποθέσεις ναρκωτικών. Μάλιστα, αμφότεροι κυκλοφορούσαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, καθώς βάρος τους εκκρεμούν δίκες για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος.


     


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ