18.7 C
Athens
19.5 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Αποκλειστικό L&O: Σκληρή καταδίωξη κακοποιών στη Νέα Σμύρνη – Κρύφτηκαν σε πυλωτή και «πέταξαν» το καλάσνικοφ!


    Σκληρή καταδίωξη στη Νέα Σμύρνη πριν από λίγο καθώς αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ και ειδικότερα της Άμεσης Δράσης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ με πατημένα γκάζια εγκλώβισαν σε πυλωτή στη Ν.Σμύρνη σκληρούς κακοποιούς.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Law and Order ΙΧ με δύο άτομα έπειτα από τυχαίο έλεγχο δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη στα στενά της ευρύτερης περιοχής.


    Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, οι δράστες ,ο ένας εξ’ αυτών Ελληνικής καταγωγής, έπεσαν στη «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ και εγκλωβίστηκαν στην οδό Αδραμητίου 4, έπειτα από τη διαφυγή τους από την Πλατεία Πλαστήρα.

    Μάλιστα, ένας από τους δύο δράστες κατόρθωσε να διαφύγει από το Ι.Χ, ενώ ο έτερος δεν κατάφερε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς και η κρυψώνα του σε πυλωτή δεν τον έσωσε από τις χειροπέδες των αστυνομικών.

    Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το L&O οι αστυνομικοί βρήκαν τυλιγμένο σε μπουφάν δίπλα του και εκτός του ΙΧ καλάσνικοφ, γεμισμένο και έτοιμο για χρήση!


    Εν κατακλείδι αξίζει να σημειωθεί, πως η υπόθεση αυτή αναμένεται να διερευνηθεί για όλα τα περιστατικά που έχουν σχετιστεί με πυροβολισμό ή συλλήψεις δραστών με καλάσνικοφ σε μια προσπάθεια να εξιχνιαστούν ολοένα και περισσότερες «cold cases» από την Ελληνική Αστυνομία που σχετίζονται με το οργανωμένο έγκλημα και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών στη νύχτα της Αθήνας.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ