20.9 C
Athens
20.2 C
Thessaloniki
Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Πισπιρίγκου για το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας – «Είναι δυνατόν;»


    Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να είναι ενοχλημένη με τον εντοπισμό του αλιδίου με αίμα της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

    Η 33χρονη έκανε δηλώσεις  στον Alpha μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της, η Ρούλα Πισπιρίγκου αφήνει ξανά αιχμές για τους γιατρούς.

    Τώρα ξαφνικά ανακάλυψαν κάπου πεταμένο ένα φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας. Είναι δυνατόν; Έχουν δώσει καταθέσεις, έχουν κάνει υποτίθεται έρευνες τόσο καιρό. Αυτό και μόνο δείχνει ότι στα νοσοκομεία δεν ήξεραν τι γινόταν! Αυτό δεν είναι αμέλεια; Δεν είναι λάθος των γιατρών;» τονίζει χαρακτηριστικά η 33χρονη μητέρα των τριών παιδιών.


    Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες θέλουν το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας να βρέθηκε τυχαία από παιδιάτρους μέσα σε ψυγείο του νοσοκομείου και όχι στο “μικροβιολογικό”, γεγονός που προκαλεί εντύπωση. Είχε ληφθεί όταν η 9χρονη νοσηλευόταν εκεί πριν μεταφερθεί στην ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο.

    Τον Ιούνιο το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

    Με αργούς ρυθμούς κινούνται οι έρευνες για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, των δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, έπειτα και την προφυλάκιση της 33χρονης μητέρας που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της μεγαλύτερης κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας.


    Δύο μήνες μετά τον ορισμό των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα ως εμπειρογνωμόνων, στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την επαναξιολόγηση των ιατροδικαστικών εκθέσεων των δύο παιδιών και σύμφωνα με την «Πελοπόννησο», η σύνταξη του πορίσματος θα αργήσει, με πηγές να αναφέρουν πως στην παρούσα φάση η υπόθεση βρίσκεται στη διαδικασία της παθολογοανατομικής διερεύνησης.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η ολοκλήρωση της πραγματογνωμοσύνης αναμένεται εντός Ιουνίου και αυτό γιατί η εξέταση των ευρημάτων των ιατροδικαστικών εκθέσεων της Χριστίνας Τσάκωνα για τη Μαλένα και της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελικής Τσιόλα για την Ιριδα, γίνεται με ιδιαίτερα σχολαστικό τρόπο.

     

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

     



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ