15.7 C
Athens
18.8 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Χαρέλας (Πρόεδρος Συνοριοφυλάκων): «Η Ελλάδα έχει σύνορα και φυλάσσονται – Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν την παράνομη είσοδο»


    «Η Ελλάδα έχει σύνορα και φυλάσσονται. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν την παράνομη είσοδο στη χώρα», είναι το μήνυμα που στέλνει ο πρόεδρος των συνοριοφυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας, σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις να βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί και τις μεταναστευτικές ροές να είναι αυξημένες όσο ποτέ άλλοτε ιδίως στον Έβρο.

    O Παναγιώτης Χαρέλας μίλησε στο seleo για την πίεση στα σύνορά μας με τη γειτονική χώρα και για τον βαθμό ετοιμότητας των ελληνικών δυνάμεων να αντιμετωπίσουν τους διακινητές.


    «Τα σύνορά μας δεν είναι ξέφραγο αμπέλι»

    Επίσης, αναφερόμενος στην επίσκεψη του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγου κ. Κωνσταντίνου Σκούμα, στον Έβρο, ο κ. Χαρέλας επιβεβαίωσε το αξιόμαχο των δυνάμεων της συνοριοφυλακής στην ακριτική περιοχή, αλλά και την επαγρύπνηση των συνοριοφυλάκων στα νησιά μας.

    «Το μεταναστευτικό ήρθε για να μείνει και εμείς από το 1998 κάνουμε τεράστια προσπάθεια με όλες μας τις δυνάμεις για να αποδείξουμε, πώς τα σύνορά μας δεν είναι ξέφραγο αμπέλι», τόνισε.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ