18.5 C
Athens
19 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ανδρας σε αμόκ άνοιξε πυρ μπροστά στα παιδιά του – Διέφυγε, προκάλεσε τροχαίο και συνελήφθη (εικόνες & βίντεο)


    Εικόνες από ταινία τρόμου εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Φοίνικα, όταν ένας άνδρας σε αμόκ ξεκίνησε να πυροβολεί μπροστά στα παιδιά του.

    Ένας άνδρας έσπασε την πόρτα πολυκατοικίας και ανέβηκε μέχρι το διαμέρισμα όπου βρισκόταν τα παιδιά του. Σε κατάσταση αμόκ και ενώ ανέβαινε στον τέταρτο όροφο πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival. Τρεις εκτός πολυκατοικίας και δύο στο κλιμακοστάσιο.


    Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πάνοπλοι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ. Οι αστυνομικοί ανέβηκαν ταχύτατα στον τέταρτο όροφο όπου υπήρχε η πληροφορία ότι έγινε το επεισόδιο.

    σπίτι στον φοίνικα
    Σπίτι στον Φοίνικα / Φωτογραφία: Thestival

    Τα τρία ανήλικα παιδιά του μεταφέρθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα χωρίς να έχουν τραυματιστεί, ενώ η γυναίκα του βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς σήμερα γέννησε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εντός του διαμερίσματος βρέθηκε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και χασίς.

    σφαίρα στον φοίνικα
    Σφαίρα στον Φοίνικα / Φωτογραφία: Thestival

    Ο δράστης ο οποίος διέφυγε με Ι.Χ. προκάλεσε σύμφωνα με πληροφορίες και τροχαίο.


    Πιο συγκεκριμένα στην προσπάθεια του να διαφύγει, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε γυναίκα στην αρχή της Περιφερειακής Οδού κοντά σε σούπερ μάρκετ.

    Συνελήφθη ο δράστης

    Από την πρώτη στιγμή έμπειροι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ έσπευσαν στο σημείο.

    Αφού διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει τραυματισμός ξεκίνησαν να συλλέγουν μαρτυρίες. Μία από αυτές ήταν κομβικής σημασίας, αφού τους περιέγραψε τον τύπο του οχήματος καθώς και τον αριθμό πινακίδας που έφερε.

    Δεύτερη σημαντική μαρτυρία ήταν αυτή που περιέγραφε ότι ο δράστης ενεπλάκη σε τροχαίο στην αρχή του Περιφερειακού.

    Οι αστυνομικοί γνώριζαν πλέον ότι άνδρας, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ κινούνταν στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς τα δυτικά.

    Τελικά εντόπισαν το αυτοκίνητο του και τον ίδιο σε παράδρομο κοντά στο ΤΙΤΑΝ και του πέρασαν χειροπέδες. Εντόπισαν και το πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε.

    https://www.youtube.com/watch?v=DVwmVZ2jKpo&feature=emb_title&ab_channel=ThestivalGr

     


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ