15 C
Athens
12.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Αδιανόητο: Κλείδωσαν σε υπόγειο 22χρονη στην Καισαριανή επειδή δεν ενέκριναν την σχέση της!

    Δεν ενέκρινε την σχέση της κόρης του και την έκλεισε σε ένα υπόγειο. Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε πριν από λίγες ημέρες μια 22χρονη κοπέλα από την Αλβανία, που βρέθηκε… όμηρος της οικογένειας της.

    Η ερωτική σχέση που διατηρούσε με έναν 37χρονο άνδρα, φαίνεται ότι ενόχλησε τον 50χρονο πατέρα της, που μαζί με τον 21χρονο γιο του και ένα ακόμα άτομο αποφάσισαν να αναλάβουν δράση. Το μεσημέρι της Κυριακής, αφού εντόπισαν την κοπέλα σε δρόμο της Κυψέλης, την άρπαξαν και την οδήγησαν σε υπόγειο στην Καισαριανή.

    Εκεί την κλείδωσαν, της πήραν το κινητό τηλέφωνο και προσπάθησαν να την πείσουν να χωρίσει. Η 22χρονη μερικές ώρες αργότερα, με το πρόσχημα ότι θέλει να πάει στην τουαλέτα, κατάφερε να καλέσει την αστυνομία από γειτονικό σπίτι. Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στην Καισαριανή, απελευθέρωσαν την κοπέλα από την υπόγεια “φυλακή” της και συνέλαβαν τόσο τον 50χρονο πατέρα, όσο και τον 21χρονο αδερφό του θύματος που βρίσκονταν στο σημείο.

    Σε βάρος τους έχει σχηματίσει δικογραφία για αρπαγή κατά συναυτουργία.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ