22.8 C
Athens
22.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024
More

    Βίντεο-σοκ από τη στιγμή του τροχαίου που σκοτώθηκε ο 60χρονος, με την εμπλοκή του μοντέλου!

    Σοκάρει το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το τροχαίο στο οποίο εμπλέκεται το μοντέλο και νικήτρια του GNTM 4 Κυβέλη Χατζηευστρατίου, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 60χρονος μοτοσικλετιστής στο κέντρο της Αθήνας.

    Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα στην διασταύρωση των οδών Πιπίνου και Αριστοτέλους στο κέντρο της Αθήνας, με την πρώην νικήτρια του GNTM Κυβέλη Χατζηευστρατίου να παρασέρνει και να σκοτώνει με το αυτοκίνητό της έναν 60χρονο μοτοσικλετιστή.

    Η νικήτρια του GNTM κινούνταν με ασημί Mercedes στην οδό Πιπίνου με κατεύθυνση την οδό Πατησίων. Ο 60χρονος που οδηγούσε τη μηχανή του στην οδό Αριστοτέλους παρασύρθηκε από το όχημα του 20χρονου μοντέλου όταν έφτασε στη διασταύρωση με την οδό Πιπίνου.


    Η κοπέλα στη συνέχεια φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να πέσει διαδοχικά πάνω σε τέσσερα οχήματα.

    Ο 60χρονος μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.


    Σε βάρος του μοντέλου δεν της ασκήθηκε δίωξη ενώ διατάχθηκε έρευνα από τις αρμόδιες για να διακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα με νεκρό έναν 63χρονο μοτοσικλετιστή.

     



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ