23.5 C
Athens
22.3 C
Thessaloniki
Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Σεπόλια: Ποιος είναι ο «Μιχάλης» που αναζητούν οι Αρχές – Η κατάθεση της 12χρονης και οι 300 επαφές


    Τα Στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων καλούνται να απαντήσουν στην ερώτηση «ποιος είναι ο Μιχάλης» στην υπόθεση με τον βιασμό και την μαστροπεία στα Σεπόλια.

    Σύμφωνα με όσα έχει αναφέρει η 12χρονη από τον Κολωνό στην κατάθεσή της, ο «Μιχάλης» πρόκειται για έναν συνεργό του 53χρονου κατηγορούμενο μαστροπού – βιαστή, ο οποίος φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού στο μετρό των Σεπολίων και συνόδευε την ανήλικη, όταν συναντούσε τους «πελάτες».

    Στις συμπληρωματικές της καταθέσεις η ανήλικη δεν φαίνεται να έχει δώσει περισσότερες απαντήσεις σχετικά με τον «Μιχάλη», ενώ όπως περιγράφουν οι αστυνομικοί, μετά τη σύλληψη της μητέρας της, έχει «βυθιστεί» στη σιωπή.


    Τα στελέχη της Ασφάλειας, εξετάζουν πληροφορία σύμφωνα με την οποία η 37χρονη μητέρα, εργαζόταν σε οίκο ανοχής και έπαιρνε μαζί της την ανήλικη κόρη της.

    Σεπόλια: Περίπου 300 επαφές με ενήλικες βρέθηκαν στο κινητό της 12χρονης

    Σχεδόν 300 επαφές με ενήλικες βρέθηκαν στο κινητό της 12χρονης.


    Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς φέρεται να είχαν συχνή επικοινωνία και ανταλλαγές ύποπτων μηνυμάτων. Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν ποινική εμπλοκή στην υπόθεση, θα οδηγούνται απευθείας στον Ανακριτή.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ