21.1 C
Athens
24.6 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Ξάνθη: 18χρονος καταδικάστηκε γιατί άφησε έγκυο 12χρονη – Παντρεύτηκαν στο Διδυμότειχο και έφυγαν για Γερμανία


    Ένας νεαρός από το Διδυμότειχο καταδικάστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ξάνθης σε φυλάκιση 2 ετών με τριετή αναστολή, παρά την αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα, με την κατηγορία της παιδεραστίας και των ασελγών πράξεων σε ανήλικη κάτω των 14 ετών.

    Ο νεαρός άσκησε έφεση κατά της απόφασης καθώς η πρόταση του εισαγγελέα της έδρας ήταν ν’ απαλλαγεί λόγω αμφιβολιών και λόγω των συνθηκών που αναλύθηκαν στην εκδίκαση της ιδιαίτερης αυτής υπόθεσης, η οποία εκτυλίχθηκε πριν χρόνια στο Διδυμότειχο και συνεχίστηκε στη Γερμανία όπου άρχισε να ξετυλίγεται το… κουβάρι της.


    Η ανήλικη και ο κατηγορούμενος είναι μουσουλμάνοι, με την κοπέλα να είναι τότε 12 χρόνων και ο νεαρός 18 χρόνων.

    Τέλεσαν γάμο στο Διδυμότειχο με βάση τη Σαρία και στη συνέχεια έφυγαν για τη Γερμανία ως οικονομικοί μετανάστες, όπως μεταδίδει το evros-news.gr.

    Εκεί η ανήλικη ξεκίνησε να πηγαίνει στο σχολείο και μια μέρα λιποθύμησε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της γερμανικής πόλης όπου διέμεναν και διαπιστώθηκε πως είναι έγκυος.


    Επειδή ήταν ανήλικη ενημερώθηκαν η γερμανική αστυνομία και οι υπόλοιπες αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και αναζητήθηκαν οι συγγενείς της.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ