18.5 C
Athens
19 C
Thessaloniki
Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
More

    Ηλιούπολη: Ένοχος για trafficking, αθώος για βιασμό της 19χρονης ο κατηγορούμενος αστυνομικός (βίντεο & εικόνες)


    «Κόλαση» επικράτησε πριν από λίγο στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας στη δίκη του αστυνομικού και των συγκατηγορουμένων του για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος 19χρονης και 25χρονης στην Ηλιούπολη.

    Όταν το δικαστήριο άρχισε να ανακοινώνει την απόφασή του το κοινό άρχισε να φωνάζει «ντροπή σας σκουπίδια». Τότε μέσα στη δικαστική αίθουσα εισέβαλλαν τα ΜΑΤ, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το εξοργισμένο ακροατήριο. Μάλιστα, έξω από την αίθουσα έπεσαν ακόμη και χημικά.


    Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση ένοχος με οριακή πλειοψηφία (4 -3) κρίθηκε για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπου ο κατηγορούμενος αστυνομικός. Αντίθετα, αθώωθηκε από τα αδικήματα του βιασμού σε βάρος της 19χρονης, της εμπορίας ανθρώπου σε βάρος της 25χρονης δεύτερης κοπέλας, της διακίνησης ναρκωτικών και της οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

    Ακόμη το δικαστήριο έκρινε επίσης ένοχο τον πρώην σύντροφο της 19χρονης για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπου κατά πλειοψηφία ( 5-2). Τέλος κατά πλειοψηφία (6-1) κρίθηκε αθώος ο πατέρα της κοπέλας.

    ilioupoli 6

    ilioupoli 1

    ilioupoli 2

     


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ