20.7 C
Athens
19.4 C
Thessaloniki
Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024
More

    Ίλιον: Στη φυλακή ακόμη ένας ανήλικος για τον βιασμό 15χρονου – Προσπάθησαν να «εξαφανίσουν» το βίντεο οι κατηγορούμενοι


    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην αποτρόπαια υπόθεση ομαδικού βιασμού 15χρονου στο Ίλιον από συνομήλικους του.

    Το δρόμο για τις φυλακές πήρε σήμερα (28/12) ένας ακόμα ανήλικος κατηγορούμενος για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον.

    Πρόκειται για νεαρό που δεν συνελήφθη μαζί με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους καθώς όταν εμφανίστηκε είχε παρέλθει το αυτόφωρο.


    Σήμερα, ο κατηγορούμενος έφτασε στα δικαστήρια συνοδευόμενος από το συνήγορο του και τους γονείς του. Ωστόσο μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος.

    Υπενθυμίζεται ότι ο «17χρονος Αλβανός» που αναζητούνταν για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού στο Ίλιον είναι τελικά ένας 15χρονος Βούλγαρος.


    Ο ανήλικος που τις προηγούμενες ημέρες είχε μπει στο «στόχαστρο» της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να είναι  ο «εγκέφαλος» των ομαδικών βιασμών, αλλά και διακινητής του πορνογραφικού υλικού.

    O νεαρός Βούλγαρος, δύο ημέρες πριν από την αστυνομική επιχείρηση είχε πάει στη γενέτειρά του για διακοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες, έμαθε ότι τον ψάχνουν οι Αρχές και επέστρεψε στη χώρα μας. Απολογήθηκε σήμερα και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

    Υπενθυμίζεται ότι έξι από τους ανήλικους που εμπλέκονται στην υπόθεση έχουν προφυλακιστεί. Ο έβδομος ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω ηλικίας, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

    Προσπάθησαν να σβήσουν το βίντεο οι ανήλικοι

    Σοκάρουν τα μηνύματα των συλληφθέντων ανηλίκων που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον. Το μαρτύριο του παιδιού δεν είχε τέλος, καθώς, πέραν της κακοποίησης, είχε να αντιμετωπίσει και τη διακίνηση του βίντεο σε φίλους και συμμαθητές.

    Όταν οι κατηγορούμενοι έμαθαν ότι ότι ο 15χρονος μίλησε στις Αρχές έσπευσαν να εξαφανίσουν το βίντεο που αποτυπώνει τις φρικιαστικές τους πράξεις. Τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι συλληφθέντες σοκάρουν.

    • «Ποιος άλλος τα έχει ρε (…);»
    • «Εγώ τα έχω, αλλά δεν τους έχω δει για να δείξω κάτι, ούτε θα έδειχνα. Μπορεί να πέρασαν από κανένα (…) και να έδειξε κάτι ο (…)»
    • «Ο (…) δε νομίζω με τίποτα»
    • «Ωραία, σβήστα, γιατί θα μας (…)»
    • «Ούτε ο (…) νομίζω»
    • «Και πρώτα εμένα»
    • «Γιατί τι σού είπαν;»
    • «Δε μου είπαν κάτι, αλλά το δικό μου Insta θέλει»

    Πλέον, οι κατηγορούμενοι πανικοβάλλονται και φοβούνται ότι τα όσα κατέγραψαν θα τους «κάψουν». Έτσι επικοινωνούν με τους υπόλοιπους της συμμορίας.

    • «Λοιπόν, άμα έχεις βίντεο με τον (…), σβήστα όλα, γιατί σας ψάχνουν»
    • «Δεν έχω τίποτα»
    • «Ωραία, άμα έχεις λέω, πες το και στον (…) και στους άλλους να τα σβήσουν»
    • «Στείλε μου λίγο τα βίντεο με τον (…) που του βάζαμε (…)»
    • «Δεν τα έχω»
    • «Ο (…) μου είπε ότι τα έχεις. Ωραία. Άμα τα έχεις σβήστα όλα, γιατί έχετε κάνει μ… και τα έχετε δείξει παντού…»
    • «Δεν τα έχω ρε bro»
    • «…και σας ψάχνουν. Ωραία, άμα τα έχεις λέω, σβήστα όλα»
    • «Εγώ bro πουθενά δεν τα έχω δείξει, δεν ξέρω πώς έγινε»
    • «Ε, δεν ξέρω, εγώ σού λέω απλά ότι σας ψάχνουν»
    • «Κι εσένα δε σε ψάχνουν; Κάτι τέτοιο άκουσα»
    • «Εμένα με χρέωσαν τσάμπα. Δεν ήμουν στο βίντεο που του κατεβάσατε το παντελόνι απ’ όσο θυμάμαι».

    «Τους έλεγα “σταματήστε, πονάω”, δεν άκουγαν» λέει ο 15χρονος

    «Τους έλεγα ότι πονάω. Δεν άκουγαν»… Φρικιαστικές είναι οι περιγραφές του 15χρονου για τις αποτρόπαιες πράξεις βιασμού στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον. Μιλώντας για το μαρτύριό του ο έφηβος αναφέρεται και στα τέσσερα κορίτσια που ήταν μπροστά την ώρα του βιασμού.

    «Μου έλεγαν: ”Πολύ κάθεσαι, πολύ κάθεσαι”. Όταν το έλεγαν αυτό σήμαινε ότι θα άρχιζαν να το κάνουν (σ.σ.: βιασμό). Φώναζα και τους έλεγα: σταματήστε, σταματήστε. Τους έλεγα ότι πονάω. Δεν άκουγαν», αποκάλυψε ο 15χρονος για τους βιασμούς σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

    ilion

    «Ένας από αυτούς με κράταγε στο κεφάλι, κεφαλοκλείδωμα με είχε πιάσει και δεν μπορούσα να ανασάνω. Με πίεζε εδώ στο διάφραγμα και δεν μπορούσα να ανασάνω. Του το έλεγα ότι δεν μπορώ να πάρω ανάσα: “άφησέ με, δεν μπορώ, δεν μπορώ”, αλλά συνέχιζε. Όλο αυτό άλλες φορές κρατούσε λίγο, άλλες φορές κρατούσε πολύ. Σταματούσε μόνο όταν το αποφάσιζαν εκείνοι, ό,τι κι αν έλεγα εγώ», είχε δηλώσει στις Αρχές ο 15χρονος για το αποτρόπαιο περιστατικό στο Ίλιον.

    «”Θες κι εσύ;”, ήταν η ερώτηση που είχαν κάνει οι κατηγορούμενοι σε ένα από τα κορίτσια» είχε ακόμη πει ο 15χρονος στις Αρχές, αποκαλύπτοντας δε ότι υπήρχαν και άλλα παιδιά που ήταν μπροστά στους βιασμούς.

    «Υπήρχαν κι άλλα παιδιά που ήταν μπροστά στο βιασμό, αλλά δεν έχουν συμμετάσχει. Είναι 4 κορίτσια. Η (…) είναι 14 χρονών και άλλες δύο είναι 15 χρονών. Για την 4η δεν ξέρω. Αυτά τα κορίτσια δεν τα είχαν ενοχλήσει ποτέ τα αγόρια. Όμως θυμάμαι μια φορά, που μου είπε ένα από τα κορίτσια, ότι όταν συνέβαινε αυτό σε μένα, τα αγόρια την ρώτησαν αν θέλει και αυτή. “Θες κι εσύ;”, της είπανε. Δεν ξέρω γιατί το είπαν αυτό, γιατί δεν τους είπε κάτι για να ενοχληθούν», είχε αποκαλύψει ακόμη ο έφηβος.

     



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ