22.1 C
Athens
20.1 C
Thessaloniki
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Θρίλερ στο Ηράκλειο: Εξετάζεται και η πιθανότητα σεξουαλικής κακοποίησης για το 3 ετών κοριτσάκι που βρέθηκε με μώλωπες


    Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι Αρχές για το 3χρονο κοριτσάκι που κακοποιούνταν σωματικά και ψυχικά από τον σύντροφο της μητέρας του στο Ηράκλειο, με την μητέρα να κατηγορείται για συνέργεια.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, η αρμόδια Ανακρίτρια εξέδωσε διάταξη με την οποία ελήφθη γενετικό υλικό από τον 23χρονο Παλαιστίνιο προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης του παιδιού.

    Ο 23χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία κατ’ εξακολούθηση με την μορφή της μεθοδευμένες πρόκλησης έντονου σωματικού πόνου, επικίνδυνης για την υγεία, σε βάρος ανήλικου θύματος και η 21χρονη Ελληνίδα μητέρα του παιδιού που κατηγορείται για  συνέργεια στην ανωτέρω πράξη και έκθεση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, από την πλαϊνή πόρτα, λίγο μετά τις 12.00. Το κοριτσάκι έχει αναλάβει προσωρινά η γιαγιά του (μητέρα της μητέρας του).


    Παρόντες στο Δικαστήριο είναι η προγιαγιά και ο προπαππούς του παιδιού που δηλώνουν σοκαρισμένοι, μην έχοντας ιδέα για όσα συνέβαιναν.

    Το κλίμα όμως είναι εκρηκτικό λόγω και της παρουσίας συγγενών του βιολογικού πατέρα του παιδιού, οι οποίοι ρωτούν με αγωνία για το παιδί και δείχνουν άγριες διαθέσεις για τον Παλαιστίνιο.


    Πηγή: Cretalive



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ