15.4 C
Athens
14.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024
More

    Ηράκλειο: Δεν κακοποιήθηκε σεξουαλικά το 2,5 ετών κοριτσάκι – Νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ


    Στην κλινική του ΠΑΓΝΗ εξακολουθεί να νοσηλεύεται το 2,5 ετών κοριτσάκι που κακοποιούνταν από τον 21χρονο σύντροφο της μητέρας του στο Ηράκλειο Κρήτης.

    Σύμφωνα με τον ALPHA, το παιδί έχει τραύματα από ξυλοδαρμούς ενώ οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σπίτι μετά την καταγγελία των γειτόνων βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, αφού το κοριτσάκι ήταν γεμάτο αίματα και μώλωπες.

    Οι πληροφορίες του ALPHA αναφέρουν πως από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως δεν υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού.


    Ηράκλειο: Αρνείται τις κατηγορίες ο 21χρονος

    Κακουργηματική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία ασκήθηκε εις βάρος του 21χρονου που κατηγορείται για ξυλοδαρμούς του 2,5 ετών παιδιού της συντρόφου του.

    Ο 21χρονος είναι προσωρινά κρατούμενος και υποστήριξε πως δεν χτύπησε το παιδί και πως «έπεσε στο μπάνιο και χτύπησε στο σοβατεπί». Ωστόσο οι πληροφορίες τον διαψεύδουν αφού οι γιατροί φέρονται να διαπίστωσαν πως το κοριτσάκι είχε σημάδια από παλαιότερα χτυπήματα.


    Εις βάρος της μητέρας του παιδιού ασκήθηκε δίωξη για συνέργεια και έκθεση ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση ενώ αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

    «Ακούγαμε κάποιον να βαράει και δεν ξέραμε. Μέχρι που ακούσαμε ένα κλάμα και καταλάβαμε πως χτυπάει το παιδί» είπε η γειτόνισσα και ανέφερε πως το κορίτσι ήταν γεμάτο μελανιές.

    «Ακούγαμε από το παράθυρο χαστούκια. Και λέμε μπορεί να τσακώνεται ζευγάρι να το αφήσουμε. Αλλά 20 λεπτά πολλά χαστούκια» είπε ο γείτονας.

    Η μητέρα είχε συλληφθεί και τον Μάιο αφού το 2,5 ετών κοριτσάκι κυκλοφορούσε μόνο του στο δρόμο. Για την υπόθεση είχε ενημερωθεί και το Χαμόγελο του Παιδιού.


    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ