25.2 C
Athens
25.3 C
Thessaloniki
Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Δολοφονία στη Χαλκίδα: Τι έλεγε πριν 2 εβδομάδες ο 38χρονος – «Δεν ήξερα ότι υπάρχουν τόσα λεφτά στο σπίτι»


    Προθεσμία για την ερχόμενη Παρασκευή (7/6) ζήτησε και πάρει ο 38χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 63χρονης μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα, ο οποίος προσήχθη χθες και ομολόγησε το στυγερό έγκλημα.

    Ο Alpha και η εκπομπή Tlive είχε επικοινωνήσει με τον 38χρονο πριν από δύο εβδομάδες, δηλαδή την περίοδο που ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα, όπου είχε αρνηθεί τα πάντα.

    Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι ο 38χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης στη Χαλκίδα δεν είχε δώσει το «παρών» στην κηδεία της 63χρονης. «Δεν θα ήθελα να μιλήσω. Τα έχουμε πει όλα στην αστυνομία. Έχουμε δώσει κατάθεση στην αστυνομία και δεν γνωρίζουμε τίποτα για τα χρήματα».


    «Για τα χρήματα δεν γνώριζα για αυτό το ποσό. Για το ποσό αυτό δεν γνώριζα, δεν γνώριζα για τα χρήματα στο σπίτι. Δεν ήξερα ότι υπάρχουν τόσα λεφτά στο σπίτι. Τέτοιο ποσό όχι,  για 100 – 200 ευρώ έχουμε όλοι μας, ας πούμε, πάνω μας. Επικοινώνησα με την κόρη του θύματος μετά τη δολοφονία, και τα έμαθα όλα αυτά μετά για τα χρήματα, ό,τι ξέρετε, ξέρουμε και εμείς» είπε μεταξύ άλλων ο 38χρονος όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο για το έγκλημα στη Χαλκίδα.

    Χαλκίδα: Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος

    Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Χαλκίδας μετά την αποκάλυψη ότι πίσω από την άγρια δολοφονία της 63χρονης γυναίκας βρισκόταν ένας παιδικός φίλος της κόρης της.


    Ο 37χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε την 63χρονη και οδηγήθηκε στον ανακριτή από όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (7/6), σύμφωνα με το evima.gr.

    Ο δράστης πήγαινε συχνά στο σπίτι της 63χρονης και γνώριζε που είχε τα δεύτερα κλειδιά ενώ ένα στοιχείο που τον είχε «φωτογραφίσει» αρχικά, ήταν το γεγονός ότι τα σκυλιά δεν είχαν γαβγίσει την μέρα της δολοφονίας.

    Ο ίδιος ομολόγησε στους αστυνομικούς πως είναι εθισμένος στα τυχερά παιχνίδια και όταν έμαθε πως η 63χρονη είχε χρήματα στο σπίτι, αποφάσισε να τη ληστέψει.

     



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ