23.3 C
Athens
18.8 C
Thessaloniki
Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024
More

    Σβήνουν οι ελπίδες για τον παρουσιαστή του BBC – «Μπορεί να τον δάγκωσε φίδι στη Σύμη»


    Σε συναγερμό είναι η Σύμη μετά την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, τα ίχνη του οποίου έχουν εξαφανιστεί από το μεσημέρι της Τετάρτης, 5 Ιουνίου.

    Μέχρι τώρα οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει με τις ελπίδες όσο περνούν οι ώρες να λιγοστεύουν για τον παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, που βρισκόταν στη Σύμη για διακοπές.

    Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο ActionTv εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, στις έρευνες συμμετέχουν στελέχη αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί ενώ την ίδια στιγμή drone και ελικόπτερο «χτενίζουν» δύσβατα σημεία μήπως εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στον παρουσιαστή του BBC.


    Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του παίρνουν μέρος και εθελοντές αλλά και αστυνομικοί από την Αθήνα και τη Ρόδο. Είναι χαρακτηριστικό, όπως ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στη Daily Mail, «δεν υπάρχει κανένα απολύτως ίχνος του. Και αυτό σημαίνει ότι για εμάς τουλάχιστον, κάθε πιθανό σενάριο είναι ανοιχτό και διερευνάται». Σύμφωνα με την ίδια, «μπορεί να γλίστρησε, να σκόνταψε, να έπεσε, ακόμη και να τον δάγκωσε φίδι, μένοντας κάπου τραυματισμένος».




    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ