21.7 C
Athens
20.1 C
Thessaloniki
Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Αμοργός: Η διαδρομή των τεσσάρων ωρών και η εξαφάνιση του συνταξιούχου αστυνομικού – Πού τον αναζητούν οι Αρχές


    Άκαρπες παραμένουν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του συνταξιούχου Αμερικανού αστυνομικού στην Αμοργό, για τον οποίο φιλικό του πρόσωπο, δήλωσε την εξαφάνιση του στο οικείο αστυνομικό τμήμα στις 16:56 το απόγευμα της Τρίτης (11/6).

    Ο Άλμπερτ Κάλιμπερ, είχε ξεκινήσει για πεζοπορία νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρα, με πρόθεση να διανύσει το μονοπάτι από την Αιγιάλη προς τα Κατάπολα, μια απόσταση διάρκειας 4 ωρών και 5 λεπτών.

    Την δήλωση εξαφάνιση έκανε ένας Έλληνας φίλος του συνταξιούχου αστυνομικού, που διαπίστωσε πως ο άνδρας δεν είχε δώσει σημεία ζωής έως τις 15:20 το μεσημέρι και κάλεσε τηλεφωνικά τα στελέχη του τμήματος Αμοργού για να τους ενημερώσει.


    Άμεσα 4 αστυνομικοί, πυροσβέστες και εθελοντές ξεκίνησαν αναζητήσεις δίχως αποτέλεσμα.

    Στο νησί έχει μεταβεί προκειμένου να συμμετάσχει στις έρευνες κλιμάκιο αστυνομικών από την Νάξο, με επικεφαλής τον διοικητή του τμήματος.


    Ο 59χρονος Αμερικανός, με καταγωγή από την Γαλλία, διέμενε μόνιμα στο Λος Άντζελες και είχε πάει στην Αμοργό μαζί με τον Έλληνα φίλο του για καλοκαιρινές διακοπές.

    Τα οικεία του πρόσωπα δεν κρύβουν την ανησυχία τους για την τύχη του Κάλιμπερ, καθώς κάθε λεπτό που περνάει είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την ζωή του.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ