Εφιάλτης για ζευγάρι ηλικιωμένων στη Χαλκίδα: Ληστές χτύπησαν 83χρονο, τους έκλεισαν στο δωμάτιο για να ψάξουν το σπίτι

Στόχος αδίστακτων ληστών έπεσε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στην περιοχή της Χαλκίδας, βιώνοντας στιγμές απόλυτου τρόμου μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Οι τρεις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες και φορώντας γάντια, εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η κεντρική είσοδος της μονοκατοικίας ήταν ανασφάλιστη και εισέβαλαν στον εσωτερικό χώρο.

Οι εισβολείς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr ακινητοποίησαν άμεσα τον 83χρονο ιδιοκτήτη, χτυπώντας τον ελαφρά και πιάνοντάς τον από τον λαιμό, προκειμένου να τον αναγκάσουν να υπακούσει.

Στη συνέχεια, οδήγησαν τον ίδιο και την 89χρονη σύζυγό του σε ένα από τα υπνοδωμάτια. Ο ένας από τους δράστες ανέλαβε τον ρόλο του φρουρού, ενώ οι άλλοι δύο ξεκίνησαν να ερευνούν τους χώρους της οικίας, επιστρατεύοντας έναν ανιχνευτή μετάλλων.

Για να αποκόψουν κάθε δυνατότητα επικοινωνίας, οι ληστές έκοψαν τα καλώδια του σταθερού τηλεφώνου και έκρυψαν το κινητό του ηλικιωμένου. Αν και δεν αφαίρεσαν αντικείμενα αξίας ή μετρητά από το εσωτερικό, εντόπισαν τα κλειδιά της εξωτερικής αποθήκης.

Βγαίνοντας στον αύλειο χώρο, κατευθύνθηκαν στο κτίσμα και κατάφεραν να βρουν τις χρυσές λίρες που διέθετε το ζευγάρι, οι οποίες ήταν κρυμμένες σε ένα μεταλλικό κουτί. Η έρευνά τους επεκτάθηκε μέχρι και σε ένα ιδιωτικό εκκλησάκι του οικοπέδου, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι επιπλέον.

Οι δράστες αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση, εγκαταλείποντας τους ιδιοκτήτες κλειδωμένους. Το ζευγάρι χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το επόμενο πρωί, όταν τελικά κατάφερε να βρει ένα εφεδρικό ζευγάρι κλειδιών και να βγει από το σπίτι.

Ο ηλικιωμένος είναι καλά στην υγεία του και αρνήθηκε την εξέταση από ιατροδικαστή. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ