23 C
Athens
19.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Οργή στην Ηλεία για τον δολοφόνο της 11χρονης – Του έκαψαν το σπίτι!


    Οργή επικρατεί στην Ηλεία και όχι μόνο για την αποτρόπαια δολοφονία της 11χρονης από το 37χρονο ξάδερφο της μητέρας της.

    Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η νεκρική πομπή για την κηδεία της 11χρονης, φωτιά ξέσπασε σε λυόμενη κατοικία στην Μυρτιά Πύργου, στην Ηλεία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου ilialive.gr, το λυόμενο που κάηκε ήταν αυτό που διέμενε στο χωριό ο δολοφόνος της 11χρονης με την οικογένειά του.


    Ηλεία: Τι προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση

    Υπενθυμίζεται ότι όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του παιδιού, η Βασιλική δέχτηκε χτυπήματα με το κατσαβίδι, σε καρδιά και σπλήνα, ωστόσο δεν προκύπτουν ευρήματα σεξουαλικής κακοποίησης.

    Ο ίδιος μετά την ομολογία του, ότι σκότωσε το κοριτσάκι, σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε: «Της πρότεινα να συνευρεθούμε ερωτικά. Αντέδρασε και αρνήθηκε. Είπε ότι θα το πει στους γονείς της. Πήρα το κατσαβίδι που είχα στο αυτοκίνητο και αφού την έριξα στο έδαφος την χτύπησα με αυτό πολλές φορές, στην πλάτη, στα πλευρά και στο λαιμό. Την σκότωσα και το κατσαβίδι το πέταξα σε έναν βάλτο».


    dolofonia 11xronis ileia 10 6 2024

    Μετά τη δολοφονία, σύμφωνα με την αστυνομία, έσειρε το άψυχο σώμα της 11χρονης για 45 μέτρα μέχρι που το πέταξε δίπλα σε ένα αυλάκι στο Καταράχι Ηλείας, και στη συνέχεια το σκέπασε με ξερά χόρτα.

    dolofonia 11xronis ileia 10 6 2024 4

    Ο 37χρονος αναμένεται να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοφορία. Ο 37χρονος δεν είχε δικηγόρο κατά την διάρκεια της διαδικασίας στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας και αναμένεται να του οριστεί αυτεπαγγέλτως.

     



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ