29.7 C
Athens
29.2 C
Thessaloniki
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024
More

    «Ένας κακός αστυνομικός δεν θα αμαυρώσει όλο το σώμα της Αστυνομίας»


    Η Ελληνική Αστυνομία λειτουργεί με αυτοκάθαρση. Τους συναδέλφους μας που παραβιάζουν το νόμο θέλουμε να τους εκδιώχνουμε, γιατί δεν θέλουμε να είμαστε κατηγορούμενοι.

    Δεν διεκδικούμε το αλάθητο ως σώμα. Σίγουρα και στις δικές μας τάξεις θα βρίσκονται άτομα παραβατικά. Εμείς αυτό που θέλουμε όπως προείπα είναι να τους εντοπίζουμε και να αποπεμφθούν από τις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ.

    Παράλληλα, αντιπροσωπεία του σωματείου μας βρέθηκε στο υποστελεχωμένο ΑΤ Αταλάντης προκειμένου να δείξει στους συναδέλφους τους ότι δεν είναι μόνοι τους, αφού έχουν πέσει από τα σύννεφα με την δράση του συναδέλφου τους.


    Δεν πρέπει να αφήνουμε τους συναδέλφους μας μόνους. Οι άνθρωποι εκεί στην Αταλάντη φυλάνε κυριολεκτικά… Θερμοπύλες. Θα έχουν ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι και κανένας δεν μπορεί να αμαυρώσει την προσπάθειά τους.

    Για μια ακόμη φορά έκανε λόγο για αφαίμαξη των υπηρεσιών αφού τα τμήματα της περιφέρειας συνεχώς αδειάζουν και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, πως όσο η Πολιτεία δεν ενισχύει τα περιφερειακά ΑΤ, τόσο η πολίτες μπορεί να μην αισθάνονται την Αστυνομία κοντά τους…


    Νίκος Τριανταφύλλης

    Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ