20.5 C
Athens
18.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Αμφιλοχία: «Βοήθεια κινδυνεύω» – Το τηλεφώνημα της 36χρονης στην ΕΛ.ΑΣ. πριν την σκοτώσει ο 43χρονος


    «Με λένε Αρετή Τ… Βοήθεια, κινδυνεύω», αυτά ήταν τα τελευταία λόγια στην ζωή για την άτυχη 36χρονη, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της έξω από το σπίτι της στην Αμφιλοχία.

    Συνομιλητής της, ένας αστυνομικός του αστυνομικού τμήματος της περιοχής, το οποίο κάλεσε στις 04:34 τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/6).

    Ένα λεπτό αργότερα εκτελέστηκε μέσα στο αυτοκίνητο της. Στις 04:36 ο αστυνομικός καλεί δύο φορές, δύο ακόμη στις 04:37 και μία ακόμη ένα λεπτό στις 04:38, χωρίς απάντηση, όταν φθάνουν στη διεύθυνση κατοικίας της.


    Εκεί διαπιστώνουν ότι μαζί με την κλήση της Αρετής είχε «διακοπεί» και η ζωή της από τον εν διαστάσει σύζυγό της, που και αυτός μετά την πράξη του είχε αυτοκτονήσει.

    Στις 04:42 οι αστυνομικοί διαβιβάζουν στο κέντρο την μοιραία κατάληξη του περιστατικού, ενώ στις 04:44 και έπειτα ακολουθούν κλήσεις γειτόνων στο κέντρο της Άμεσης Δράσης.


    Μία κλήση, αυτό το κρίσιμο μισάωρο παραμονής του αποφασισμένου να σκοτώσει άνδρα, στο σπίτι του θύματος, ενδεχομένως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, θα είχε αποτρέψει μία ακόμη γυναικοκτονία.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ