23 C
Athens
19.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Ιωάννινα: Απολογείται σήμερα ο 36χρονος που δολοφόνησε τη θεία του – Άγνωστα τα κίνητρα του εγκλήματος


    Απολογείται σήμερα στον ανακριτή ο 36χρονος που δολοφόνησε την 62χρονη θεία του στο χωριό Περίβλεπτος των Ιωαννίνων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε την πράξη του και μάλιστα η αστυνομία βρήκε την καραμπίνα στο σημείο που είχε υποδείξει. Τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα καθώς ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ακόμη καθώς την Παρασκευή ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.

    Ο 36χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.


    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία

    Εξιχνιάστηκε άμεσα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων ανθρωποκτονία ημεδαπής σε χωριό των Ιωαννίνων. Συνελήφθη για την υπόθεση συγγενικό πρόσωπο του θύματος.

    Στην άμεση εξιχνίαση ανθρωποκτονίας, που έλαβε χώρα σε χωριό των Ιωαννίνων προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.


    Για την υπόθεση συνελήφθη ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

    Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, πρωινές ώρες της Παρασκευής (16-8-2024), ο κατηγορούμενος ενημέρωσε τις Αρχές ότι βρήκε νεκρή εντός του σπιτιού της ημεδαπή συγγενή του.

    Κατά την εξέλιξη των ερευνών προέκυψαν στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο ημεδαπός κατηγορείται ότι πρώτες πρωινές ώρες της 15-8-2024 πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα με κυνηγητικό όπλο.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ