25.8 C
Athens
19.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Τραγωδία σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική: Εμφανίστηκε στις Αρχές ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού – Ακαριαίος ο θάνατος του 19χρονου


    Παραδόθηκε αυτοβούλως ο χειριστής του φονικού παιχνιδιού όπου σκοτώθηκε ο 19χρονος, στο Πευκοχώρι, στη Χαλκιδική. Η ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας σε λούνα παρκ της περιοχής.

    Ένας 19χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα την ώρα που διασκέδαζε με την οικογένειά του, καθώς το παιχνίδι στο οποίο βρισκόταν έσπασε και βρέθηκε στο έδαφος, χτυπώντας στο κεφάλι.

    Ο άτυχος νεαρός έκανε διακοπές και πήγε μαζί με τη μητέρα του και τα δύο αδέρφια του στο συγκεκριμένο λούνα παρκ για να διασκεδάσουν, χωρίς να γνωρίζουν τι θα ακολουθήσει.


    Στη διάρκεια του παιχνιδιού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αδερφός του που καθόταν δίπλα του, η καρέκλα ξεκόλλησε με αποτέλεσμα ο 19χρονος να πέσει με φόρα στο έδαφος και να τραυματιστεί σοβαρά.

    Με το που πετάχτηκε το παιδί ο χειριστής του παιχνιδιού έφυγε και εξαφανίστηκε. Επικράτησε πανδαιμόνιο. Η μητέρα τους δεν ήξερε τι να κάνει. Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο δεν κατάφεραν δυστυχώς να βοηθήσουν τον νεαρό καθώς ο 19χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα.


    Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο πατέρας της οικογένειας ερχόταν από την Αθήνα, όπου δούλευε να συναντήσει τη γυναίκα και τα παιδιά του και δεν του είπαν για τον χαμό του 19χρονου για να μην κινδυνέψει και ο ίδιος όσο οδηγούσε προς Χαλκιδική. Ο ίδιος έμαθε τι είχε συμβεί όταν έφτασε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας για να παραλάβει δυστυχώς τη σορό του γιου του.

    Ακαριαία πέθανε ο 19χρονος στο λούνα παρκ

    Ακαριαίο θάνατο βρήκε ο 19χρονος μετά από την πτώση από παιχνίδι σε λούνα παρκ, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, χθες το βράδυ, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

    Να σημειωθεί ότι η κηδεία του 19χρονου θα γίνει αύριο στις 11.00 στη Βέροια, όπως αναφέρει το thesstoday.gr.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ