26 C
Athens
21 C
Thessaloniki
Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024
More

    Συνάντηση Νικολακόπουλου με τον Δήμαρχο Ηλίδας – Τι συζήτησαν στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας


    «Στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήσαμε την περασμένη Παρασκευή στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας, με τον Δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστουδουλόπουλο, παρουσία αρκετών αντιδημάρχων και άλλων υπηρεσιακών, συζητήσαμε αρκετά από τα κρίσιμα θέματα που αφορούν τον δήμο και κατ’επέκταση τους δημότες», ανέφερε σε ανάρτησή του ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος.

    Και συμπλήρωσε:

    Αναφερθήκαμε σε θέματα που αφορούν τις δράσεις αστυνόμευσης, τη στέγαση των Αστυνομικών Υπηρεσιών, ενώ ήδη εξετάζουμε ως Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, άμεσες και δραστικές παρεμβάσεις για την επιπλέον στελέχωση σε αστυνομικό προσωπικό, με κύριο στόχο την εγκαθίδρυση του αισθήματος ασφάλειας στην περιοχή.


    Ιδιαίτερη έμφαση δώσαμε στα αναγκαία έργα υποδομών για την περιοχή, με μεγάλο μέρος της συζήτησης να καταλαμβάνει ο υπό κατασκευή νέος αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου, ένα σπουδαίο έργο για ολόκληρη την περιοχή, που θα παραδοθεί το καλοκαίρι του 2025 στην κυκλοφορία, αναβαθμίζοντας πλήρως την ασφάλεια των μετακινήσεων. Επίσης, αναφερθήκαμε στο έργο που αφορά τον περιφερειακό δρόμο που θα συνδέει τον υπό κατασκευή νέο αυτοκινητόδρομο της Πατρών – Πύργου με την υφιστάμενη Εθνική Οδό, αλλά και για τον κόμβο σύνδεσης της Ολυμπίας Οδού με την Αμαλιάδα.

    Συζητήσαμε επιπλέον το ζήτημα της κατασκευής παραλιακού δρόμου μέσω του Ταμείου Ανάπτυξης στην περιοχή, αλλά και θέματα που αφορούν την απαραίτητη στήριξη και επιπλέον τουριστική προβολή της περιοχής της Αρχαίας Ήλιδας, προς όφελος τελικά της τοπικής οικονομίας.




    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ