28.1 C
Athens
22.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024
More

    Σαλαμίνα: Μετανιωμένος ο 38χρονος για τη βιντεοσκόπηση του επίδοξου βιαστή


    Εξηγήσεις καλείται να δώσει ο άνδρας που βιντεοσκόπησε το περιστατικό με απόπειρα βιασμού εις βάρος 19χρονης στη Σαλαμίνα, με τον ίδιο όπως φαίνεται και στο συγκεκριμένο βίντεο να χτυπά τον δράστη.

    Ο 38χρονος καλείται να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια Πειραιά αφού του ασκήθηκε αυτεπάγγελτα δίωξη για παράνομη βιντεοσκόπηση σε βαθμό κακουργήματος.

    Όπως αναφέρει το Action 24, ο 38χρονος εμφανίζεται μετανιωμένος για την βιντεοσκόπηση του φερόμενου ως δράστη. Ο δικηγόρος του 35χρονου αναμένεται να καταθέσει μήνυση εις βάρος του 38χρονου για σωματικές βλάβες.


    Ταυτόχρονα, την Τρίτη (3/9) ο 38χρονος κατέθεσε στην ανακρίτρια για την απόπειρα βιασμού της 19χρονης από τον 35χρονο στη Σαλαμίνα που έχει προφυλακιστεί.

    Σαλαμίνα: Η απολογία του επίδοξου βιαστή

    Στο μεταξύ, προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του σε εισαγγελέα και ανακριτή του Πειραιά ο 35χρονος επίδοξος βιαστής.


    Ο άνδρας παραδέχθηκε ότι παρακολουθούσε επί δύο ώρες την 19χρονη, ωστόσο οι εξηγήσεις του ενώπιον των δικαστικών Αρχών δεν τους έπεισαν, και έτσι αποφασίστηκε να οδηγηθεί στη φυλακή.

    Ο επίδοξος βιαστής υποστήριξε πως πέρασε την 20χρονη για πρώην σχέση του, και για δύο ώρες προσπαθούσε να καταλάβει ποια είναι. Αρνήθηκε πως την ακούμπησε και πως αποπειράθηκε να τη βιάσει.

     



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ