23 C
Athens
19.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι στο Ηράκλειο – Σε κρίσιμη κατάσταση 35χρονος (σοκαριστική εικόνα)


    Ένα αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε μεταξύ δύο θαμώνων καφενείου χθες (7/9) το βράδυ στο Ηράκλειο Κρήτης, με τον έναν να επιτίθεται με μαχαίρι, τραυματίζοντας τον άλλο σοβαρά.

    Άγριο ήταν το σκηνικό που εκτυλίχθηκε γύρω στις 9 το βράδυ του Σαββάτου επί της οδού Μίνωος στην περιοχή της Θερίσου στο Ηράκλειο.

    Σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων ήταν πυκνή σημειώθηκε το σοκαριστικό αιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε δύο Αλβανούς.


    Ο δράστης επιτέθηκε στο 35χρονο θύμα του χτυπώντας το με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και προκαλώντας του τραύματα στη σπλήνα και το συκώτι.

    Ο 35χρονος σωριάστηκε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή.  maxairoma irakleio


    Όπως έχει ήδη γράψει από χθες το Cretalive, στον τόπο της συμπλοκής έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέροντας τον τραυματία στο εφημερεύον νοσοκομείο όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

    Η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν μεγάλη καθώς κόσμος συγκεντρώθηκε στο σημείο ενώ χρειάστηκε να διακοπεί προσωρινά και η κυκλοφορία των οχημάτων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης και θύμα είναι γνωστοί στις αρχές και εκτιμάται ότι η αιτία του άγριου αιματηρού επεισοδίου ήταν το ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά.

    Ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

    Πηγή: Cretalive



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ