23 C
Athens
20.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Ο 46χρονος φέρεται να είχε παρασύρει ξανά πεζή οδηγώντας μεθυσμένος


    Στα δικαστήρια μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου ο 46χρονος οδηγός που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και παρέσυρε ένα ζευγάρι που περπατούσε μαζί με το δύο ετών παιδί του, στην περιοχή της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

    Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο 46χρονος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον των ανακριτικών Αρχών προκειμένου να απολογηθεί και να δώσει τη δική του εκδοχή για τα όσα έγιναν το πρωί της Τετάρτης, όταν οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ, παρέσυρε την οικογένεια.

    Πέντε φορές είχε συλληφθεί ο 46χρονος από τη Θεσσαλονίκη

    Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί τροχαίο με παράσυρση πεζού οδηγώντας μεθυσμένος! Το 2020, φέρεται να είχε πιάσει τιμόνι υπό την επήρεια αλκοόλ και παρέσυρε μια 77χρονη στην Καλαμαριά, τραυματίζοντάς την!


    Αυτή ήταν και η μία από τις πέντε φορές που είχε εντοπιστεί να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ στο παρελθόν, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις του είχε αφαιρεθεί και το δίπλωμα για διάστημα αρκετών μηνών.

    Το χρονικό της παράσυρσης της οικογένειας στη Θεσσαλονίκη

    Το τροχαίο έγινε γύρω στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας παρέσυρε και τραυμάτισε τα τρία άτομα στη συνδετήρια οδό της ΕΟ Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, στο ύψος των εγκαταστάσεων ιδιωτικού ΚΤΕΟ.


    Ο 46χρονος τέθηκε υπό κράτηση και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία φέρεται να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

    Ο άνδρας την επόμενη μέρα οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, ο οποίος του απήγγειλε την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης από άτομο που δεν είναι σε θέση να οδηγήσει λόγω αλκοόλ με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων και την πλημμελληματικού χαρακτήρα της σωματικής βλάβης κατά συρροή.

    Ο 46χρονος οδηγός φέρεται να είπε ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο.

    Έχασε το έμβρυο που κυοφορούσε η 34χρονη

    Η 34χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε από το ΙΧ που οδηγούσε ο 46χρονος, βρισκόταν στον πέμπτη μήνα της κύησής της. Το πρωί της Παρασκευής, η γυναίκα έχασε το έμβρυο που κυοφορούσε.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, η οποία ήταν στον πέμπτο μήνα κύησης και νοσηλεύεται στο Παπαγεωργίου, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι.

    Το χειρουργείο κρίθηκε απαραίτητο καθώς είχε διαπιστωθεί ότι ήταν νεκρό το έμβρυο που κυοφορούσε και αποφασίστηκε η επέμβαση για τον τερματισμό της κύησης και την αφαίρεση του εμβρύου από τη μήτρα.

    Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου, όπως και ο 37χρονος σύζυγός της, ενώ το ανήλικο παιδί τους βρίσκεται στην παιδοχειρουργική κλινική, εκτός κινδύνου ζωής.

     



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ