21.8 C
Athens
19.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Βόλος: Νέες αποκαλύψεις για την επίθεση με ψαροντούφεκο – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 69χρονος που χτυπήθηκε από τον γιο του


    Στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται ο 69χρονος από τον Βόλο, που «πυροβόλησε» ο γιος του με ψαροντούφεκο στο κεφάλι και το στήθος μετά από καυγά.

    Μετά από πολύωρο χειρουργείο αφαιρέθηκε από τον 69χρονο η μεταλλική βέργα του ψαροντούφεκου από τους νευροχειρουργούς του νοσοκομείου.

    Ο ασθενής βρίσκεται στη ΜΕΘ και η κατάσταση του από τους γιατρούς κρίνεται πολύ σοβαρή.


    Η αναπάντεχη επίθεση και η ψύχραιμη αντίδραση του πατέρα

    Ο 69χρονος, ο οποίος δέχθηκε το χτύπημα με τη μεταλλική βέργα του ψαροντούφεκου, διατήρησε την ψυχραιμία του και μάλιστα κατέθεσε στους αστυνομικούς με απόλυτη ηρεμία, παρά τη σοβαρότητα του τραυματισμού του. Η βέργα είχε διαπεράσει το κρανίο του από την αριστερή κροταφική χώρα και είχε εξέλθει από τη δεξιά πλευρά. Ωστόσο, ο άνδρας παρέμεινε συγκλονιστικά ψύχραιμος καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάθεσής του.

    Όπως αναφέρει τοthenewspaper.gr, που επικαλείται πληροφοριες από το οικογενειακό περιβάλλον, ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν τρεις φορές στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, με την τελευταία να πραγματοποιείται πριν από 3,5 χρόνια.


    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρά τη διάγνωσή του ο άνδρας δεν λάμβανε την αγωγή του γεγονός που συχνά οδηγούσε σε βίαια επεισόδια.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ