25.8 C
Athens
23.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Bόλος: Σοκ με πτώμα που βρέθηκε στη θάλασσα – Εξετάζεται αν είναι ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του


    Ένα πτώμα εντοπίστηκε το πρωί στη θαλάσσια περιοχή των Πευκακίων, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές και λιμενικές αρχές του Βόλου.

    Τα στελέχη του Λιμεναρχείου που έκαναν την περισυλλογή, διαπίστωσαν ότι πρόκειται για άνδρα ηλικίας μεταξύ 40-50 ετών και εξετάζεται αν πρόκειται για τον Λ.Χ., τον 40χρονο Βολιώτη που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του.

    Η επίθεση είχε σημειωθεί το πρωί της Τρίτης και έκτοτε ο δράστης παρέμενε άφαντος.


    Σύμφωνα με πληροφορίες του gegononta.news, κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα βρέθηκε το μηχανάκι του 40χρονου, με το οποίο είχε εξαφανιστεί και όλα δείχνουν πως ο δράστης της επίθεσης έδωσε τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

    Η σορός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και αναμένεται να γίνει επίσημα η ταυτοποίηση. Για τον σκοπό αυτό έχει κληθεί από τις αρχές η σύντροφος του 69χρονου πατέρα, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.




    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ