23.1 C
Athens
20 C
Thessaloniki
Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Λάρισα: Δύο χρόνια από τη δολοφονία της 35χρονης που συγκλόνισε την πόλη – Παραμένει άφαντος ο βασικός ύποπτος


    Πριν από λίγες μέρες συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τη δολοφονία μιας 35χρονης γυναίκας από τη Λάρισα, ένα γεγονός που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

    Το έγκλημα παραμένει ατιμώρητο, καθώς, σύμφωνα με τον ιστότοπο larissanet, ο ύποπτος διαφεύγει της σύλληψης, παρά την έκδοση παραπεμπτικού βουλεύματος από την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, κατηγορώντας τον για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

    Το έγκλημα

    Το απόγευμα της 8ης Σεπτεμβρίου 2022, η Αστυνομική Υπηρεσία Λάρισας έλαβε ειδοποίηση για έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από υπόγειο διαμέρισμα σε πολυκατοικία στην οδό Παπαναστασίου. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα: το άψυχο σώμα της 35χρονης, τυλιγμένο σε μια κουβέρτα και αφημένο πάνω σε ένα στρώμα.


    Ο ιατροδικαστής, που έφτασε λίγο αργότερα, εντόπισε τραύμα στο κεφάλι της γυναίκας κατά την αρχική αυτοψία. Το διαμέρισμα μετατράπηκε άμεσα σε τόπο εγκλήματος. Οι επόμενες μέρες επιβεβαίωσαν ότι ο θάνατος της γυναίκας προκλήθηκε από «συντριπτικό κάταγμα κεφαλής» που προήλθε από θλών αμβλύ αντικείμενο. Ο χρόνος του θανάτου προσδιορίστηκε περίπου μία εβδομάδα πριν την ειδοποίηση της αστυνομίας, γεγονός που επέτρεψε στον ύποπτο να διαφύγει.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, η 35χρονη συζούσε στο διαμέρισμα με έναν άντρα, με τον οποίο είχαν συχνούς τσακωμούς. Μετά την ανακάλυψη του πτώματος, η έρευνα της αστυνομίας επικεντρώθηκε στον 29χρονο τότε σύντροφό της, υπήκοο Πακιστάν. Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του, όμως μέχρι σήμερα παραμένει άφαντος.


    Τον Ιανουάριο του 2024, εκδόθηκε παραπεμπτικό βούλευμα για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του, αλλά η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αναστάλθηκε με απόφαση του Εισαγγελέα Εφετών, μέχρι να συλληφθεί ή να εμφανιστεί ο κατηγορούμενος.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ