26.6 C
Athens
26.8 C
Thessaloniki
Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Χανιά: Δύο ληστείες περιπατητών μέσα σε λίγες ώρες – Οι δράστες απείλησαν με μαχαίρι και αφαίρεσαν χρήματα και κινητά τηλέφωνα


    Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνουν τα περιστατικά ληστειών αμέριμνων περαστικών στα Χανιά.

    Τα ξημερώματα της Κυριακής (22/9), άγνωστος με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου απέσπασε πορτοφόλι με μεγάλο χρηματικό ποσό από άνδρα που περπατούσε μαζί με ακόμα ένα άτομο, κοντά στην περιοχή της Σπλάντζιας.

    Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και αναζητά τον δράστη, όπως μεταδίδει o ιστότοπος flashnews.


    Το περιστατικό αυτό, είναι το δεύτερο μέσα σε λίγες ώρες στην πόλη των Χανίων, καθώς, αργά το βράδυ της Παρασκευής, στην περιοχή της Νέας Χώρας, δύο θρασύτατοι ληστές επιτέθηκαν σε 40χρονο και με την απειλή μαχαιριού τού ζήτησαν να τους δώσει το κινητό του τηλέφωνο, το πορτοφόλι του και τα ρούχα του. Τελικά, άλλαξαν γνώμη, και έφυγαν με το κινητό και το πορτοφόλι του άνδρα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δυο αλλοδαπούς ηλικίας 21 και 23 ετών με καταγωγή από την Αίγυπτο οι οποίοι λίγο αργότερα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ενώ εντοπίστηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και αποδόθηκαν στον παθόντα.


    Σε βάρος των δυο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ