25.2 C
Athens
25 C
Thessaloniki
Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Επιχείρηση στο Χαλάνδρι δεν έχει ρεύμα έναν μήνα μετά τη φωτιά!


    Ένας μήνας έχει περάσει από την καταστροφική φωτιά στην Αττική, με το Χαλάνδρι να είναι μεταξύ των περιοχών που «μέτρησαν» τις πληγές τους μετά την «πύρινη λαίλαπα» του περασμένου καλοκαιριού.

    Μάλιστα, επιχειρηματίας στο Χαλάνδρι κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Live You» πως, έναν μήνα μετά τη φωτιά, δεν έχει ρεύμα εξαιτίας, όπως είπε, του εργολάβου που ανέλαβε το σχετικό έργο αποκατάστασης.

    Ο λόγος για μία επιχείρηση με μάρμαρα στο Χαλάνδρι, η οποία για να μπορέσει να δουλέψει και να βρει ρεύμα, αναγκάστηκε να βάλει καλώδια, προέκταση μπαλαντέζας στην ουσία από γειτονικό σπίτι.


    Χαλάνδρι: Τι καταγγέλλει ο επιχειρηματίας

    «Κάηκαν μάρμαρα, κολόνες πίσω μου, τα οποία έσπασαν και έγιναν χίλια κομμάτια» ανέφερε αρχικά ο επιχειρηματίας στο Χαλάνδρι, περιγράφοντας την κατάσταση στην επιχείρησή του έναν μήνα μετά την καταστροφική φωτιά.

    Σε ό,τι αφορά την αποκατάσταση του ρεύματος, σημείωσε: «Έχουμε δώσει το πιστοποιητικό του ηλεκτρολόγου και ακόμα είμαστε σε σειρά προτεραιότητα, για να μπορέσουν να μάς συνδέσουν. Αρκετές επιχειρήσεις, όπως έχω δει, δεν έχουν ρεύμα».


    «Θα δείτε φρέσκο ρεύμα σήμερα, θα μας συνδέσουν» συνέχισε ο επιχειρηματίας στο Χαλάνδρι για το τι τού απάντησε κλιμάκιο του ΔΕΔΔΗΕ, το οποίο πήγε σήμερα στην περιοχή.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ