25.8 C
Athens
25.7 C
Thessaloniki
Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Μάχιμος Ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. καταδίωξε και συνέλαβε ληστή στον Πειραιά!


    Τα πληρώματα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά, μετέβησαν και παρέλαβαν «δεμένο» έναν ανήλικο «γνώριμο» ο οποίος είχε κατ’ επανάληψη απασχολήσει τις Αρχές. Ο 17χρονος εντόπισε το θύμα του, την ηλικιωμένη γυναίκα η οποία στο λαιμό της φορούσε χρυσή αλυσίδα στην πλατεία Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά (23/09). Χωρίς να προλάβει να τον αντιληφθεί η ηλικιωμένη γυναίκα,  την αιφνιδίασε τρέχοντας κατά πάνω της, αρπάζοντας της την αλυσίδα λαιμού. Στις εκκλήσεις της γυναίκας σε βοήθεια,  ανταποκρίθηκε  ο απόστρατος Ταξίαρχος της ΕΛΑΣ,  Δημήτρης Γιοβανίδης, ο οποίος βρέθηκε τυχαία διερχόμενος από την περιοχή.

    Απόστρατος αλλά πάντα μάχιμος ο Ταξίαρχος Γιοβανίδης, έτρεξε και καταδίωξε το δράστη μέχρι τον ΗΣΑΠ Πειραιά όπου και τον ακινητοποίησε εγκλωβίζοντάς τον.

    Στη σημείο πολίτες είχαν καλέσει την Άμεση Δράση και έδωσαν άφιξη πληρώματα της ΔΙΑΣ με τους Αστυνομικούς να αναγνωρίζουν στο δράστη “γνώριμο” των Αρχών καθώς έχει απασχολήσει κατ επανάληψη την Ασφάλεια για ποινικά αδικήματα.


    Η ηλικιωμένη γυναίκα με δάκρυα ευχαρίστησε τον Ταξίαρχο ε.α. Δημήτρη Γιοβανίδη, καθώς η αλυσίδα ειχε συναισθηματική αξία για την ίδια, όπως ανέφερε στους Αστυνομικούς, οι οποίοι οδήγησαν τον ανήλικο δράστη στο Τμήμα Ασφαλείας για τα περαιτέρω.




    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ