29.6 C
Athens
28.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Γλυφάδα: «Χτυπούσαν το κορίτσι με σκοπό να τo τραυματίσουν θανάσιμα» – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης


    Την έντονη ανησυχία του αναφορικά με την εξάπλωση των φαινομένων βίας μεταξύ ανηλίκων στην Ελλάδα εξέφρασε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης. «Χτυπούσαν με σκοπό να την τραυματίσουν θανάσιμα» επεσήμανε αναφερόμενος στον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα.

    Μιλώντας στην εκπομπή ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής είπε εστιάζοντας στην επίθεση κατά της ανήλικης κοπέλας: «Λυπάμαι που το λέω αλλά βλέποντας το βίντεο από το περιστατικό σχημάτισα εύλογα την εντύπωση ότι τα άτομα αυτά δεν χτυπούσαν για πλάκα ούτε για να εκτονώσουν την ορμή τους. Βάσει της δύναμης και των οργάνων, χτυπούσαν για να τραυματίσουν θανάσιμα».

    Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. επίσης ανέφερε ότι μέσα στο 2023 έγιναν 6.800 συλλήψεις για περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων, αριθμός ο οποίος έχει ανέλθει στις 9.000 συλλήψεις για το 2024 μόνο για το διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου.


    Εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο άρσης τηλεφωνικού απορρήτου για τα μηνύματα που ανταλλάχθηκαν, αλλά και απαγγελίας κατηγοριών για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, από τη στιγμή που στη Γλυφάδα π.χ. τόσοι άλλοι άνθρωποι κοιτούν, δεν αντιδρούν και επιδοκιμάζουν τις πράξεις. Και δεν υπάρχει πια η διάκριση σε περιοχές οικονομικά πιο εύρωστες με λιγότερα περιστατικά και πιο υποβαθμισμένες με περισσότερα συμβάντα.

    Οι επιθέσεις συμβαίνουν παντού» είπε κλείνοντας ο Γιώργος Καλλιακμάνης.




    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ